nemzőképesség meddő orvos Éjjel-nappal Budapest Joe macsó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhető, hogy nem lehet újabb gyereke Joe-nak, az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjének. 

Joe – aki régebben bevallotta, hogy leánygyermekre vágyik - kedvese, Barbi már nagyon szeretne teherbe esni, ezért macsó párját elzavarta egy nemzőképességi vizsgálatra.

Forrás: RTLKLUB

„Korábban sohasem voltam ilyen orvosnál. Eljött velem az egyik barátom, Marci is, mert ő is szeretett volna egy tesztet" - kezdte Joe. „Először csak viccelődtünk, de aztán nekem az arcomra fagyott a mosoly. Amíg Marci kiváló tesztet produkált, addig engem elkeserített a doki. Azt mondta, mindössze 1% esélyem van arra, hogy gyerekem legyen, ezért visszarendelt egy újabb vizsgálatra, de eléggé le vagyok törve, igaz, amíg minimális esélyem van, addig nem adom fel" - mondta a sorozatsztár, aki nagyon fiatal volt, amikor az első gyermeke született.

Megszólalt Szabó Zsófi az átigazolásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140903-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klubnal-folytatja-elhagyja-a-tv2-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu.htmlSzabó Zsófi örül az új lehetőségnek és úgy érzi, az RTL Klubnál teljesedhet majd ki a karrierje.TV + Bulvár--Papírképek között turkált Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140902-schobert-norbert-a-facebookon-posztolta-ki-26-eves-kori-fotojat.htmlSchobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.TV + BulvárOrigo„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20140901-demcsak-zsuzsa-uj-kihivast-inditott-facebookon-az-icebucketchallenge-utan.htmlA jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.