Tettlegesség és veszélyes vezetés gyanúja miatt Kanadában egy időre őrizetbe vették Justin Bieber énekest. Nem először keveredik hasonló szituációba.

A 20 éves popsztárt pénteken állították elő, miután gyerekkorának helyszínén, az Ontario tartománybeli Perth megyében quadjával egy egyterű gépkocsival ütközött. A karambol után Bieber és az egyterű egyik utasa dulakodni kezdett. Az énekes ügyvédje szerint ügyfelét a baleset idején paparazzók üldözték. Az interneten megjelent fotók szerint Justin a barátnőjével, Selena Gomezzel quadozik – írja az MTI. 

Forrás: NORTHFOTO//X17online.com/Kmm-Blitz/X17online.Com

A posztárnak, akit előzőleg Torontóban tettlegességgel vádoltak meg, szeptember 29-én kell megjelennie a stratfordi bíróság előtt. Korábban Los Angelesben vandalizmusért ítélték el, miután januárban tojással dobálta meg szomszédjának házát.

Év elején pedig ittas vezetés, érvényes jogosítvány nélküli vezetés és rendőri intézkedésnek való ellenállás címén emeltek vádat ellene. 

Az énekes most feltételesen van szabadlábon, és csak a bírótól függ, hogy az ügyek nyomán letöltendőre változtatja-e a büntetését.