A Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, áprilisban jelentette be az RTL Klub, hogy újraindítja nagy sikerű, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát. Az biztos, hogy a műsorvezetők ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek, a hírességek névsorát egyelőre titok övezi. Bulvárhírek szerint a TV2-től az RTL Klubhoz igazoló Szabó Zsófi és VV Aurelio is köztük lehet.

Az előző évad szereplőiForrás: RTLKLUB

A műsort Dél-Afrikában veszik fel, a gond csak az, hogy a kontinens egyes részein Ebola-járvány van. Igaz, a forgatás helyszíne messzire esik Nyugat-Afrikától, a járvány gócától. De az Ebola már feltűnt Közép-Afrikában is. Így felmerül a kérdés, veszélyben vannak-e a celebek.

„Amikor a helyszínt kerestük, végiggondoltuk, milyen veszélyek várhatnak a stábra. Ezek között szerepelt az Ebola-járvány is, ám a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy a járvány ekkora távolságot nem tesz meg"
– nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter. Az RTL Klub programigazgatója hozzátette: Európa közelebb van a járvány gócpontjához, mint a Dél-afrikai Köztársaság, ahol a műsort forgatják majd. Végül azt mondta, a verseny közben orvosi stáb figyel majd a celebek egészségére.