Veszélyben lesznek a celebek Dél-Afrikában az ebola miatt?

Forrás: RTLKLUB -
veszély Dél-Afrika Kolosi Péter Szabó Zsófi Ebola-járvány forgatás Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, áprilisban jelentette be az RTL Klub, hogy újraindítja nagy sikerű, Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát. Az biztos, hogy a műsorvezetők ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek, a hírességek névsorát egyelőre titok övezi. Bulvárhírek szerint a TV2-től az RTL Klubhoz igazoló Szabó Zsófi és VV Aurelio is köztük lehet.

Az előző évad szereplői Forrás: RTLKLUB

A műsort Dél-Afrikában veszik fel, a gond csak az, hogy a kontinens egyes részein Ebola-járvány van. Igaz, a forgatás helyszíne messzire esik Nyugat-Afrikától, a járvány gócától. De az Ebola már feltűnt Közép-Afrikában is. Így felmerül a kérdés, veszélyben vannak-e a celebek.

„Amikor a helyszínt kerestük, végiggondoltuk, milyen veszélyek várhatnak a stábra. Ezek között szerepelt az Ebola-járvány is, ám a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy a járvány ekkora távolságot nem tesz meg"
– nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter. Az RTL Klub programigazgatója hozzátette: Európa közelebb van a járvány gócpontjához, mint a Dél-afrikai Köztársaság, ahol a műsort forgatják majd. Végül azt mondta, a verseny közben orvosi stáb figyel majd a celebek egészségére.

Bejelentették: Andre Agassi lesz Norbi üzlettársa - Kínos baki a sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/bulvar/20140904-andre-agassi-lesz-schobert-norbi-uzlettarsa-a-update-lowcarb-nyrt-ben.htmlSajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön délelőtt Schobert Norbi, hogy Andre Agassi lesz az üzlettársa három évig a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-ben. A fitneszguru arról is beszélt, hogy jó egyéves előkészítő munka után jött létre a megállapodás. Nos, erre minden bizonnyal odafigyeltek, ám a fitneszguru és felesége, Réka vezetéknevének helyesírására már nem maradt energiájuk a cég sajtósainak. Gratulálunk! TV + BulvárOrigoMár az RTL Klubból szelfizett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140904-szabo-zsofi-uj-munkahelyerol-az-rtl-klubbol-posztolt-fenykepet.htmlBombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt úgy, hogy még élő szerződése van a TV2-vel.TV + Bulvár--Az RTL Klub főzőshowjában tűnt fel Kánya Kata lányahttp://www.life.hu/bulvar/20140903-kanya-kata-lanya-wossala-rozina-az-rtl-klub-konyhafonok-cimu-musorban-szerepel.htmlA Konyhafőnök című műsorban szállt harcba ellenfeleivel Wossala Rozina, Kánya Kata lánya, hogy megszerezze a 10 millió forintos mesés fődíjat.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.