Gáspár Győző helyett felesége, Bea asszony lett az RTL Klub favoritja a Gáspár családból, igaz, ehhez még Gáspár Laci is hozzácsapódik. Bár ő nem rokona Beának, csak Győzőnek.

Gáspár Győző nehezen viseli, hogy nem ő kerül a kamerák kereszttüzébe, hanem felesége, Bea asszony. Győző nemrég esett ki a TV2 kegyeiből, miután egy stábtagot bántalmazott. Utálkozó tekintete miatt nem volt kedve senkinek sem beszélgetni vele a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján, ahol hemzsegtek a korábban rá is kíváncsi újságírók. Most viszont minden figyelem unokatestvérére, Gáspár Lacira és feleségére, Bea asszonyra irányult, amíg ő a háttérben üldögélt. Lerítt róla, hogy utálja a helyzetet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A család új főszereplőjét, feleségét Győző a hivatalos sajtótájékoztató után azonnal kimentette az újságírói kérdések elől, mert ha ő nem lehet a középpontban, akkor az asszony se legyen! Bea asszonytól pedig lett volna mit kérdezni, ugyanis elég érdekesen fogalmazott a Gáspár család részvételéről a realityben, amikor azt tudakolták, hogy most jóban van-e Lacival ,vagy sem.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Alig vártam, hogy megszabaduljak a Gáspár családtól, most pedig egy Gáspárral kerülök egy műsorba. Nekem Laci nem rokonom, csak a férjemnek" - jelentette ki Bea.

/1409/Vad_l201491815310