Egy hónapja szült, máris ultracsinos - Scarlett Johanssonról exkluzív fotók készültek

Forrás: AFP/Carl Court -
lesifotós Scarlett Johansson első gyermek szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig nem is zavart, hogy a férfiak rajonganak érte, most azért lehet, hogy irigykedni fogsz rá. Scarlett Johansson alig egy hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét, ismét bombaformában. Csak semmi stressz, neki ez a dolga.

A világ egyik legszebb színésznője Scarlett Johansson, aki irigylésre méltóan néz ki első gyermeke, Rose születése után nem sokkal. A szőke színésznőt New York-ban kapták lencsevégre a lesifotósok, amint edzésruhában búcsúzkodik párjától, az egykor újságíróként dolgozó Romain Dauiractól. A Daily Mail által megszerzett fotókat elnézve bátran kijelenthetjük, hogy Scarlett bombaformában van.

A friss fotókért kattints ide! Forrás: AFP/Carl Court

Kíváncsiak vagyunk, vajon mikor kerül sor az esküvőre. A színésznőt egyébként tavaly szeptemberben, tíz hónap randizás után kérte meg a francia férfi, akit ebben a cikkünkben mutattunk be. A színésznő korábban Ryan Reynoldsszal is járt, akinek felesége, Blake Lively pont a napokban jelentette be egy gyönyörű fotóval, hogy első babájukat várják.

Szeresd a terhességi csíkokat!

Scarlett Johanssont persze nem láttuk a szülés után ruha nélkül, de van egy olyan gyanúnk, hogy neki nem kell aggódnia a terhességi csíkok miatt. Azt tanácsoljuk, hogy te se tedd - akár vannak striáid, akár nincsenek. Nemrég az Instagramon kampány indult azért, hogy szeresd a csíkokat, mert ezek hozzád tartoznak, az életed részei. Ha pedig megtanulod szeretni őket, ez máris egy lépés ahhoz, hogy elfogadd a tested és megszeresd önmagadat is.
Viszlát, szexistennő-frizura! Scarlett Johansson anyukásra vágatta a hajáthttp://www.life.hu/trend/20140730-scarlett-johansson-terhes-szineszno-levagatta-a-hajat-rovidre.htmlÚgy látszik, Scarlett Johanssont is utolérte az "anyuka leszek, hát levágatom a hajamat" gondolat. A színésznő idén egyszer már levágatta a haját és úgy tűnik, nem áll meg: még rövidebb frizurára váltott. Hol vannak már azok a hirtelenszőke Monroe-loknik?Trend--Scarlett Johanssonnak 9 hónapos terhesen kötik be a fejét?http://www.life.hu/intim/20140723-scarlett-johansson-es-volegenye-romain-dauriac-augusztusban-osszehazasodnak-akkor-a-szineszno-9.htmlA szőke bombázónak nemsokára megszületik az első gyermeke. Lehetséges, hogy még a kicsi világra jötte előtt megházasodik a színésznő?Intim--Scarlett Johansson totál meztelen! Végre!http://www.life.hu/news/20140623-scarlett-johansson-meztelenre-vetkozott-legujabb-filmjeben.htmlAz Under the Skin című bizarr sci-fiben a saját testével ismerkedő Scarlett Johansson sajátos módszerrel tesz el láb alól számos útjába akadó férfit. Az űrlényként szenvtelenül gyilkolászó színésznőt most egy világ láthatja teljesen meztelenül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.