Ha eddig nem is zavart, hogy a férfiak rajonganak érte, most azért lehet, hogy irigykedni fogsz rá. Scarlett Johansson alig egy hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét, ismét bombaformában. Csak semmi stressz, neki ez a dolga.

A világ egyik legszebb színésznője Scarlett Johansson, aki irigylésre méltóan néz ki első gyermeke, Rose születése után nem sokkal. A szőke színésznőt New York-ban kapták lencsevégre a lesifotósok, amint edzésruhában búcsúzkodik párjától, az egykor újságíróként dolgozó Romain Dauiractól. A Daily Mail által megszerzett fotókat elnézve bátran kijelenthetjük, hogy Scarlett bombaformában van.

A friss fotókért kattints ide! Forrás: AFP/Carl Court

Kíváncsiak vagyunk, vajon mikor kerül sor az esküvőre. A színésznőt egyébként tavaly szeptemberben, tíz hónap randizás után kérte meg a francia férfi, akit ebben a cikkünkben mutattunk be. A színésznő korábban Ryan Reynoldsszal is járt, akinek felesége, Blake Lively pont a napokban jelentette be egy gyönyörű fotóval, hogy első babájukat várják.

Szeresd a terhességi csíkokat!
Scarlett Johanssont persze nem láttuk a szülés után ruha nélkül, de van egy olyan gyanúnk, hogy neki nem kell aggódnia a terhességi csíkok miatt. Azt tanácsoljuk, hogy te se tedd - akár vannak striáid, akár nincsenek. Nemrég az Instagramon kampány indult azért, hogy szeresd a csíkokat, mert ezek hozzád tartoznak, az életed részei. Ha pedig megtanulod szeretni őket, ez máris egy lépés ahhoz, hogy elfogadd a tested és megszeresd önmagadat is.