Hoppá! Egy Star Wars-figura BKV jegyet vásárolt a városban

Star Wars Budapest szereplő földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Star Wars-szereplőkkel találkozhattak Budapest ikonikus helyszínein a járókelők. A furcsa lények ellátogattak a Hősök terére és volt, aki jegyet váltott egy buszra.

A Csillagok Háborújának eddig nem ismert történeteihez készítettetek animációs sorozatot Star Wars: Lázadók címmel, amelynek szereplői ellepték Budapestet.

Forrás: Merlin Communications

A csodalényekkel bárki találkozhatott, sokan közös fotót is készítettek velük. A sorozat már hatalmas siker Amerikában, itthon pedig hamarosan látható lesz a Disney Csatornán.

A történetről

A Star Wars: Lázadók a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja után 14 évvel és a Star Wars IV. rész: Új remény előtt 5 évvel játszódik, a Lázadó Szövetség kezdeti éveit meséli el, miközben a Birodalom kiterjeszti önkényuralmát az egész Galaxisra.
A Star Wars: Lázadók az utca törvényeit jól ismerő fiú kalandjait követi nyomon, aki a lázadók egy kis csoportjához csatlakozva, a Szellem hajó okos és sokszínű csapatával közösen küzdenek a gonosz Galaktikus Birodalom ellen. Az új Star Wars hősök egyedi képességeiket és velük született tehetségüket használják fel, hogy megbirkózzanak a Birodalommal és segítsék a világ polgárait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.