Teljesen megváltozott az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője, Barbi, aki dögös dívaként pózol a róla készült fotósorozaton.

A korábban szinte csak rózsaszín, csajos cuccokat viselő szőke lány az elmúlt hetekben szexi vadócként mutatkozott a képernyőn és most egy különleges fotósorozat is készült róla.

Forrás: RTLKLUB

„Egy ismerősöm készítette a képeket egy elhagyott, romos épületben, izgalmas volt, de nem féltem, örültünk, hogy senki nem zavar minket. Alapvetően nem vagyok bevállalós, de most szerettem volna megmutatni, hogy ilyen is tudok lenni! Amúgy is úgy döntöttem, hogy kukába dobom a korábbi cuccaimat és kicsit keményebb stílust képviselek majd" - mondta Barbi, aki a fotókon tökéletes testét is megmutatta.

„Mindig is fontos volt a sport az életemben. Régebben versenyszerűen ugróköteleztem és táncoltam, később futottam, szóval próbálok egészségesen élni" - tette hozzá a fiatal lány, aki meztelen fotózást azonban nem vállalna.

„Az már túlzó kitárulkozás lenne, szerintem sokan még ezeken a képeken is csodálkoznak, de a pasiknak, azt hiszem, bejön" – mosolygott az RTL Klub sztárja.

Dögös ÉNB-s lányok