Könnyebben megszabadulhatsz uncsi Facebook ismerőseidtől

Forrás: Thinkstock -
Facebook elrejtés ismerős unalmas alkalmazás Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerberg ismét újításra készül a Facebookon: ezentúl egyszerűbben elrejthetőek lesznek az idegesítő ismerőseink.

A Facebook atyja arról álmodik, hogy a közösségi oldalt „tökéletes, személyre szabott újsággá" alakítja, és ezáltal a News Feedet (Hírfolyamot) úgy állíthatja be a felhasználó, ahogy neki tetszik. Így néhány hét múlva az új funkciókkal bővített News Feedben beállíthatjuk majd, kiket szeretnénk látni és kiket nem a hírfolyamunkban, és ezt könnyen át is állíthatjuk, ha változtatni szeretnénk rajta.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Minden bejegyzés mellett látható lesz egy kis szürke nyíl is, arra kattintva lehet beállítani, hogy az ismerős minden posztját elrejtenénk vagy csak kevesebb tartalmat kérünk tőle a főoldalra.

Horoszkópod megmondja, hogy viselkedsz a közösségi oldalakon - kattints IDEés tudd meg, mi jellemző rád a csillagjegyed alapján!
A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--Nagyot újított a Facebook – ellepik a falat a nyuszik és a mosolygó fejekhttp://www.life.hu/news/20141015-a-facebook-ujitasa-hogy-ezentul-kommentben-is-lehet-matricakat-kuldeni-nemcsak-uzenetben.htmlEddig csak üzenetekben lehetett vicces matricákat küldeni, most már kommentbe is pakolhatsz ilyeneket, hogy így dobd fel a beszélgetést.News--A Facebook most megmutatja, ki a legjobb barátod!http://www.life.hu/news/20140924-a-facebook-egy-alkalmazas-segitsegevel-megtudhatod-ki-a-legjobb-baratod.htmlEgy applikáció segítségével megtudhatod ki a legjobb barátod a facebookon!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.