Szépen kerekedik a hercegnő babapocakja, ami a One Direction énekesének, Harry Stylesnak állítólag alig tűnt fel – pedig testközelben a minap is találkozhatott a hercegi párral. Mindeközben mindenki szelfizhet Katalin hercegnővel, akiről hatalmas pocakkal készült meztelen kép....

Most, hogy Katalin hercegnő túl van a terhességi rosszulléteken, ismét belevetette magát királyi teendői közé.

Forrás: Northfoto

Vilmos herceg és felesége, aki a hírek szerint immár a 16. hétben jár, csütörtök este a minden évben megrendezett Royal Variety Performance gálaestjén köszöntötték többek között a One Direction fiúbanda tagjait.

Forrás: AFP/Yui Mok

Harry Styles, akit tavaly az év legjobban öltözött britjének választottak, kedvesen megjegyezte, egyáltalán nem látszik a hercegnőn, hogy babát várna: "Gratuláltam a terhességhez, de egyáltalán nem tűnt annak" – mondta az együttes 20 éves énekese.
Szerintünk már azért lehet látni azt a kis pocakot, de tény, hogy a várandós Katalin lenyűgözően fest!

Így lett stíluskirálynő Katalin hercegnőből
Mióta Vilmos herceg eljegyezte az egykori Kate Middletont, nem csupán mesébe illő életét követik nyomon a bulvárlapok, hanem gardróbját is. A hercegnő, aki nemrég lecserélte stylistját, igazi divatikonná nőtte ki magát az évek alatt - róla szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

Katalin hercegnő második terhessége a brit művészt, Pegasust is megihlette: a fedőneve mögé rejtőzött graffitis meztelenül, egy apró koronával a hatalmas pocakján örökítette meg Vilmos nejét London északi részén, Islingtonban. Íme:

Forrás: Northfoto