Megszólalt Katalin hercegnő öccse: vége a reggeli rosszulléteknek

James Middleton terhesség Katalin hercegnő rosszullét műsor György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Middletonnal az ABC News ült le beszélgetni, és egy csomó érdekes dolgot osztott meg nővéréről, nagybácsi szerepéről és sok más egyébről.

Vége a rosszulléteknek! Sokkal jobban érzi magát Katalin hercegnő – legalábbis testvére, James Middleton szerint.

Forrás: AFP

Régi ismerőseként üdvözölhette a reggeli émelygést és a folyamatos hányingert Katalin hercegnő. Vilmos herceg nejét már György herceggel a pocakjában is kínozta a terhességi rosszullét - ahogyan akkor is, most sem véletlenül vetődött fel a találgatás, miszerint ikreket vár.

Mi több, azt is elárulta, annak idején nem édesanyjuktól, Carole Middletontól, hanem tőle kapta Vilmos és Katalin Lupo nevű spánieljét, amelyet nászajándéknak szánt. Ám nem csak így próbál meg kedveskedni nővére családjának: ahogy ő mondja, minél „kúlabb" nagybácsija szeretne lenni György hercegnek. De cuki!

Édesen kerekedik Katalin hercegnő pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20141109-katalin-hercegno-allapotos-kerekedik-a-hasa-mar-latszik-a-terhessege.htmlEgy ideje nem láttuk hivatalos eseményen, most azonban, hogy túl van a terhessége első szakaszán, már láthatóan jobban fest Katalin hercegné. Család--Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20141103-katalin-hercegnonek-uj-stylistja-van-aki-mereszebben-es-divatosabban-oltozteti-fel-a-hercegnot.htmlA hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?Trend--Katalin hercegné húga betör a médiábahttp://www.life.hu/news/20141105-pippa-middleton-katalin-hercegne-hugat-az-nbc-szerzodtetne-le-tudositokent-es-musorvezetokent.htmlHamarosan még többet láthatják a britek Pippa Middleton híres fenekét: már folynak a tárgyalások a 31 éves híresség és az egyik legnagyobb brit televíziós csatorna között.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.