Kefír összeköltözött a szerelmével, Mariannal

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kefír összeköltözés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szívét az év elején egy szőke leányzó rabolta el, Mariann, aki három éve a Királynő című produkcióban indult a legszebbnek járó koronáért. A pár nemrég összeköltözött, és a lány esküvőről álmodozik.

Mariann nem vágyott arra, hogy bekerüljön a hazai celebvilág körforgásába, mégis egy közismert ember oldalán kötött ki.
„Nyíregyházi lányként csak egyszer kerültem a rivaldafénybe, ez volt az első és utolsó próbálkozásom.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


Eleinte nehéz volt normál emberként a celebélethez hozzászokni. Egy év után beleszoktam, már tudom, hogyan működik. A kapcsolatunk elején egy fellépésen azt kérték, hogy énekeljek el Kefírrel egy számot. Visszautasítottam, inkább odaadtam a lehetőséget egy másik lánynak, egy rajongónak, arra gondolva, hogy számára ez egy örök élmény lesz. Én vele élek, vele kelek, vele fekszem. Ugyanis már összeköltöztünk, de nem akartuk nyilvánosságra hozni, amíg nem voltunk biztosan a kapcsolatunkban. Most, több hullámvölgyet túlélve, már ki merem jelenteni, hogy biztosak vagyunk az egymás iránti érzelmeinkben. Kefír lakásában élünk egy Pest melletti településen" - árulta el Mariann, akinek volt szerencséje megtekinteni az énekes thaiföldi otthonát is.
„Az év elején Thaiföldre utaztunk, az volt az első közös nyaralásunk. Valószínűleg a jövő év elején is kimegyünk és remélem, legalább egy hónapot kint tudunk tölteni."

Kefír vette el Zimány Linda szüzességét

Kefír 21 éves volt, Linda 15. Igaz, ez nem Linda szüzességének elveszítése, hanem a megismerkedésük ideje volt. Kefír és Linda is gyerekszerelemnek tartja a kapcsolatukat annak ellenére, hogy - ahogy Kefír mondja - nagy szerelem volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.