Megvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. 

Úgy tűnik, nem volt elég a nézőknek, hogy Dávid már Zsuzsi első estéjén ráröppent az anyukára, és arra sem voltak kíváncsiak, történik-e majd köztük az eddiginél is több. Döntöttek: a srác nem elég izgalmas karakter. Mikor kimondták Dávid nevét, Reni azonnal sírni kezdett, de kiderült, ezek örömkönnyek. Fannival és Dórival összeborulva ünnepelték, hogy nem ők az első kiesők. Dávid a könnyező szemű Macitól búcsúzott el, úgy tűnt, csak a hónaljujjazónak és alkalmi hálótársának, Zsuzsinak fog hiányozni.

Forrás: RTL Sajtóklub

Dávid elárulta Lilunak, szerinte fura szokásai miatt nem volt szimpatikus a nézőknek, például nem iszik alkoholt, illetve méri, miből mennyit eszik. 

Ezen kívül néhány részletet megtudtunk a tegnap esti romantikus együttlétről. Fanni állítása szerint Dennisszel a szex csak a testiségről szólt, nem akar tőle többet, ráadásul még az öltözködési stílusuk sem egyezik. Azta. Később Dórinak, Reninek, Zsuzsinak, Macinak és még pár millió nézőnek mesélte el, mi történt a nyugiszobában, majd megnyugtatta Dennist, senki nem fogja megtudni.

Vikcsu és Edina csillogó szemekkel fogadták az új jövevényt, Robint, annyira, hogy lányos zavarukban még a Lilu által beküldött borítékot is hamarabb kibontották, mint ahogyan azt lehetett volna.