Népítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézők

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV Robin ValóVilág 7 kieső VV Fanni VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. 

Úgy tűnik, nem volt elég a nézőknek, hogy Dávid már Zsuzsi első estéjén ráröppent az anyukára, és arra sem voltak kíváncsiak, történik-e majd köztük az eddiginél is több. Döntöttek: a srác nem elég izgalmas karakter. Mikor kimondták Dávid nevét, Reni azonnal sírni kezdett, de kiderült, ezek örömkönnyek. Fannival és Dórival összeborulva ünnepelték, hogy nem ők az első kiesők. Dávid a könnyező szemű Macitól búcsúzott el, úgy tűnt, csak a hónaljujjazónak és alkalmi hálótársának, Zsuzsinak fog hiányozni.

Forrás: RTL Sajtóklub

Dávid elárulta Lilunak, szerinte fura szokásai miatt nem volt szimpatikus a nézőknek, például nem iszik alkoholt, illetve méri, miből mennyit eszik.

Ezen kívül néhány részletet megtudtunk a tegnap esti romantikus együttlétről. Fanni állítása szerint Dennisszel a szex csak a testiségről szólt, nem akar tőle többet, ráadásul még az öltözködési stílusuk sem egyezik. Azta. Később Dórinak, Reninek, Zsuzsinak, Macinak és még pár millió nézőnek mesélte el, mi történt a nyugiszobában, majd megnyugtatta Dennist, senki nem fogja megtudni.

Vikcsu és Edina csillogó szemekkel fogadták az új jövevényt, Robint, annyira, hogy lányos zavarukban még a Lilu által beküldött borítékot is hamarabb kibontották, mint ahogyan azt lehetett volna.

VV Renit az őrület kergeti, VV Vikcsunak mécsestörése van - Nagy nyelvújítók a ValóVilág7 játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20141124-az-rtl-2-valovilag7-nagy-dumai-vv-laci-vv-vikcsu-vv-dori-vv-fanni-vv-zsuzsa-vv-maci-vv-reni.htmlCsupán csak néhány napja mulatozhatunk, szörnyülködhetünk, stb... a ValóVilág7 lakóinak káprázatos szókincsén, de már most úgy gondoltuk, megosztjuk a hallottakat. Ígérjük, nem utoljára. Hisszük: kultúrmissziót teljesítünk. Cikkünk elolvasása után megszavazhatod, melyik villalakó fejében hatalmasabb az a bizonyos fekete lyuk. Hajrá!TV + Bulvár--Drogbalhé: 2 év börtönre ítélték VV Dórithttp://www.life.hu/bulvar/20141124-a-valovilag7-szereploje-vv-dori-drogbitorlas-miatt-ket-ev-bortont-kapott-ot-evre-felfuggesztve.htmlDrog segítségével fogyott VV Dóri, de nem volt szerencséje és lebukott: a rendőrök 10 darab ecstasyval a zsebében kapták el, amelyek ráadásul olyan erős hatóanyaggal bírtak, mintha Dóri ötven darabot birtokolt volna. Két év börtönt kapott, de szerencséjére annak végrehajtását öt évre felfüggesztették. TV + Bulvár--VV Fanni édesapja kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-valovilag7-vv-fannijanak-csaladja-kiborult-a-lany-viselkedesen.htmlKiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.