Ki gondolná a visszafogott táncosnőről, hogy imádja a pörgést és a város egyik legnagyobb buliközpontjához közel van a lakása? A dzsungelkirálynő extrém karácsonyfájáról is mesélt. 

Molnár Andi táncosnő rendkívül otthonosan mozog a Gozsdu udvarban, de ő más céllal érkezik, mint a fiatalok és külföldiek többsége. A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője így fogalmazott: 

Forrás: Gozsdu Udvar

„Szinte minden napom a Gozsduban végződik, hisz itt van a lakásom. Felpezsdít az itteni élet, ez a mozgatórugója a budapesti turizmusnak, szórakozásnak. Én mindig is pörgős lány voltam, így szeretek itt lakni, bár néha viccesen festek egy-egy telepakolt szatyorral, ahogy próbálok utat törni a csinos lányok, fiúk között. Ha viszont egy kis bulira vágyom, csak leugrok az udvarra, ami nagyon kényelmes" – mesélte Andi, aki már elkezdte a karácsonyi készülődést.

„Pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy legyen élő fánk, ami még hangulatosabbá teheti az ünnepet. Az első évet át is vészelte, a kis cserépben a nyarat is bírta a teraszon. Sajnos a második karácsonyt már nem élte meg, elfáradt szegény, és amikor bevittük a szobába, elhullajtotta a leveleit. Kicsit kétségbeestünk, hogy nem lesz fánk, így jött egy hirtelen ötlet, vettünk egy fehér festékszórót és lefújtuk az ágakat, így lett egy nagyon extrém fehér karácsonyfánk, viszont a nappaliban nem sikerült megmaradnunk az erőteljes festékszagtól" – emlékszik vissza a vicces pillanatra Andi.

Melyek az idei év legszebb karácsonyi dekorációi? Csodaszép ötleteket találhatsz, ha IDE kattintasz!