Tatár Csilla: „Kicsit könnyebb és boldogabb évet kívánok"

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
karácsony TV2 válás Tatár Csilla Újév kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető arról mesélt, hol tölti majd a karácsonyt és hogyan készül az ünnepekre.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla nem zár könnyű évet. 9 év együttélés és 7 év házasság után válik férjétől, Gönczi Gábortól és év végén 12 év után felmondott a TV2-nél, mert új kihívásokra vágyott.

Hogyan telt Csilla utolsó napja a Mokkában? Kattintsd IDEa részletekért!

Csillára a nehéz időszak után ráfér egy kis lazítás, amit az ünnepek közeledtével családi körben megtehet majd.

Forrás: Soos Bertalan

„Szenteste mindig a szüleimmel vagyok, ez idén sem lesz másként. Alapvetően nagyon szeretem a karácsonyt, imádok rá készülni. Nem is az ajándékozás részére gondolok, hanem az odáig vezető útra: kitalálni, megvalósítani és feldíszíteni a lakást. Nálam ilyenkor minden karácsonyi hangulatú. Jellemzően vagy kitalálok valamilyen személyre szabott ajándékot, vagy esetleg már novemberben megveszem, ha meglátom, de általában a ruhákhoz hasonlóan a neten keresztül szerzem be őket. Tényleg nem járok bevásárlóközpontokba, sajnálom rá az időt, másrészt nem nagyon bírom a karácsonyi tömeget. Szeretem nyugalomban kiválasztani a dolgokat, és sokkal praktikusabb is a neten, nem költök feleslegesen, így sokkal jobban meg tudom fogni a pénzt" – mesélte Csilla, aki röviden fogalmazta meg a jövő évre vonatkozó kívánságát.

„Kicsit könnyebb és boldogabb évet kívánok, mint amilyen a 2014-es volt" – summázta a műsorvezető, akinek év végén még egy különleges feladata is akadt. Csilla nagyon kedveli a magyar divattervezőket, szívesen viseli a ruháikat, így nem csoda, ha az egyik hipermarket őt kérte fel, hogy három magyar divattervező - Abodi Dóra, Anh Tuan, Nagy Adrien - mellett segítsen új tehetségeket felkutatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.