A gyönyörű műsorvezető arról mesélt, hol tölti majd a karácsonyt és hogyan készül az ünnepekre.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla nem zár könnyű évet. 9 év együttélés és 7 év házasság után válik férjétől, Gönczi Gábortól és év végén 12 év után felmondott a TV2-nél, mert új kihívásokra vágyott.

Hogyan telt Csilla utolsó napja a Mokkában? Kattintsd IDEa részletekért!

Csillára a nehéz időszak után ráfér egy kis lazítás, amit az ünnepek közeledtével családi körben megtehet majd.

Forrás: Soos Bertalan

„Szenteste mindig a szüleimmel vagyok, ez idén sem lesz másként. Alapvetően nagyon szeretem a karácsonyt, imádok rá készülni. Nem is az ajándékozás részére gondolok, hanem az odáig vezető útra: kitalálni, megvalósítani és feldíszíteni a lakást. Nálam ilyenkor minden karácsonyi hangulatú. Jellemzően vagy kitalálok valamilyen személyre szabott ajándékot, vagy esetleg már novemberben megveszem, ha meglátom, de általában a ruhákhoz hasonlóan a neten keresztül szerzem be őket. Tényleg nem járok bevásárlóközpontokba, sajnálom rá az időt, másrészt nem nagyon bírom a karácsonyi tömeget. Szeretem nyugalomban kiválasztani a dolgokat, és sokkal praktikusabb is a neten, nem költök feleslegesen, így sokkal jobban meg tudom fogni a pénzt" – mesélte Csilla, aki röviden fogalmazta meg a jövő évre vonatkozó kívánságát.

„Kicsit könnyebb és boldogabb évet kívánok, mint amilyen a 2014-es volt" – summázta a műsorvezető, akinek év végén még egy különleges feladata is akadt. Csilla nagyon kedveli a magyar divattervezőket, szívesen viseli a ruháikat, így nem csoda, ha az egyik hipermarket őt kérte fel, hogy három magyar divattervező - Abodi Dóra, Anh Tuan, Nagy Adrien - mellett segítsen új tehetségeket felkutatni.