VV Maci elsírta magát, mert csúnya – ez volt a VV7 legszomorúbb monológja

csúnya ronda sírás ValóVilág 7 VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiöntötte szívét a villa érzékeny lelkű lakója. VV Maci Denisznek sírta el bánatát, mert nem elégedett a külsejével és szerinte így a nőknek sem jön be.

Bánat és sírás a ValóVilágban. A villa legérzelmesebb lakója, VV Maci sírás közepette öntötte ki a szívét a macsó Denisznek, hogy vajon mit is jelent az igazi álompasi a nőknek?! Elképzelése szerint ahhoz, hogy a lányoknak bejöjjön egy srác, nem kell más, mint hogy jóképű legyen, jó teste legyen és jó kocsija. Aki meg hasonlóan néz ki, mint ő, az elmehet a világ legsötétebb bugyrába.

Forrás: VV Maci/Facebook

Majd feltette az univerzum legvitatottabb kérdését: hol vannak azok a lányok, akiknek számítanak a belső értékek?

Fel a fejjel, Maci, biztosak vagyunk benne, hogy egyszer te is megtalálod a nagy Ő-t!

VV Vikcsu kiakadt: kiesése után szembesült a villatársak kegyetlenségével és a szex fogalmávalhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-vv-vikcsu-kiesese-szembesult-az-igazi-valovilaggal.htmlTeljesen megdöbbent villatársai viselkedésén az elsőként kiesett VV Vikcsu, miután több órán át nézte vissza az elmúlt hetek felvételeit. Nem gondolta, hogy a háta mögött miket mondtak róla azok, akiket a barátainak tekintett. A szex fogalmát is újra kellett értelmeznie.TV + BulvárOrigoA Mikulás megőrjítette a villalakókat - újabb szerelem szövődött?http://www.life.hu/bulvar/20141208-vv7-a-mikulas-megorjitette-a-villalakokat-ujabb-szerelem-szovodott-edina-es-laci-kozott.htmlA Mikulás nemcsak csomagot hozott a villalakóknak, hanem úgy tűnik, Edina kívánságát is teljesítette.TV + BulvárOrigoMár a villa előtt is hülyét csinált magából VV Danihttp://www.life.hu/bulvar/20141208-mar-3-eve-is-hulyet-csinalt-magabol-vv-dani.htmlA 2011-es Volt fesztiválon érdekes módon pont VV Danit találta meg egy riporter, aki igyekezett a tök részeg fiút megszívatni.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.