Stacy Francis is szerepelni fog a Whitney Houston tiszteletére indított valóságshowban – pont az a nő, aki nem sokkal a díva halála előtt csúnyán összeveszett az énekesnővel.

Whitney Houston családja kiakadt. Mint nemrég kiderült, az R&B Divas televíziós valóságshowjában, amelyet épp a két évvel ezelőtt elhunyt díva tiszteletére indítottak, szerepet kapott Stacy Francis.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

És hogy ez miért probléma? Nos, az amerikai X-Factor énekesnője állítólag nem sokkal Whitney halála előtt csúnyán összeveszett a sztárral a 2012-es Grammy-díjátadó partiján. Bár a 45 éves Stacy nem akart bajt, Whitney ezt egészen másképp látta, amikor rajtakapta, hogy ölelgeti a Grammy-díjas sztár barátját, Ray J-t.

Stacy FrancisForrás: AFP/John Sciulli

A két énekesnő között hatalmas vita kerekedett – nem sokkal utána pedig holtan találták a hotelszobájában Houstont. A család szerint a hamarosan induló shownak semmi köze a popikon előtti tisztelgéshez – sokkal inkább egy utolsó arconcsapást jelent az elhunyt énekesnő emlékének.

A hírek szerint nem csupán ezért ideges Whitney Houston családja: jövő hónapban jelenik meg a díva életéről készült film, a Lifetime, amely szerintük az R&B Divas valóságshowhoz hasonlóan a legkevésbé sem tartja tiszteletben az énekesnő örökségét. A film előzetesét alább te is megnézheted: