Whitney Houston családja kiborult: nem tisztelik az elhunyt énekesnő emlékét?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
valóságshow emlék Stacy Francis énekesnő Whitney Houston veszekedés Grammy-díj tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stacy Francis is szerepelni fog a Whitney Houston tiszteletére indított valóságshowban – pont az a nő, aki nem sokkal a díva halála előtt csúnyán összeveszett az énekesnővel.

Whitney Houston családja kiakadt. Mint nemrég kiderült, az R&B Divas televíziós valóságshowjában, amelyet épp a két évvel ezelőtt elhunyt díva tiszteletére indítottak, szerepet kapott Stacy Francis.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

És hogy ez miért probléma? Nos, az amerikai X-Factor énekesnője állítólag nem sokkal Whitney halála előtt csúnyán összeveszett a sztárral a 2012-es Grammy-díjátadó partiján. Bár a 45 éves Stacy nem akart bajt, Whitney ezt egészen másképp látta, amikor rajtakapta, hogy ölelgeti a Grammy-díjas sztár barátját, Ray J-t.

Stacy Francis Forrás: AFP/John Sciulli

A két énekesnő között hatalmas vita kerekedett – nem sokkal utána pedig holtan találták a hotelszobájában Houstont. A család szerint a hamarosan induló shownak semmi köze a popikon előtti tisztelgéshez – sokkal inkább egy utolsó arconcsapást jelent az elhunyt énekesnő emlékének.

A hírek szerint nem csupán ezért ideges Whitney Houston családja: jövő hónapban jelenik meg a díva életéről készült film, a Lifetime, amely szerintük az R&B Divas valóságshowhoz hasonlóan a legkevésbé sem tartja tiszteletben az énekesnő örökségét. A film előzetesét alább te is megnézheted:

Hasonlítanak? Ez színésznő lesz a Whitney Houstonról készülő film főszereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140711-yaya-dacosta-modell-lesz-a-whitney-houston-eletrajzi-film-foszereploje-elso-foto.html2015-ben mutatják be a Whitney Houstonról szóló életrajzi tévéfilmet, amelynek főszereplője az amerikai Topmodell leszek című műsorban és a Doktor House sorozatban is szerepelt. A filmet népszerűsítő első képek most kerültek fel a netre.TV + BulvárSosem látott videó Whitney Houston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140129-whitney-houston-2012-ben-elhunyt-enekesno-es-bobby-brown-sosem-latott-eskuvoi-videojat-fedezte-fel.htmlAz elhunyt énekesnő és férje, Bobby Brown intim tánca látható az 1992-es felvételen.TV + BulvárA leghíresebb dalszöveg Whitney Houston sírjánhttp://www.life.hu/bulvar/20130715-whitney-houston-tavaly-februarban-elhunyt-enekesno-sirja-megszepult.htmlMegszépült az énekesnő nyughelye: a sírra az "I Will Always Love You" felirat került fel.TV + BulvárAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.