Gregor Bernadett nyáron negyedszer ment férjhez, Szarvas Attilával állt oltár elé Bálványoson. Az élete azóta teljesen kerek lett.

Gregor Bernadett lubickol a házasságában, kicsit ki is kerekedett, ami nagyon jól áll a korábban mindig nádszálvékony színésznőnek. Csodás alakját pár hete a legfittebb magyar színésznő díjjal is jutalmazták.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Boldog vagyok, megtaláltam önmagamat, és a boldogságtól kicsit kikerekedtem. Törvényszerű lenne, hogy az új házasságomba egy új kisbaba is érkezzen, de nem görcsölök rá. Meglátjuk, lesz-e még gyerekünk, nem tagadjuk, szeretnénk egy kislányt. Most úgy érzem, hogy van időnk és energiánk arra, ami körülvesz minket, a kisgyerekre, a háziállatokra, egymásra. Ha jön, jön a baba, ha nem, akkor sincsen semmi" - osztotta meg velünk a színésznő, akinek 20 éves nagyfia, Bence már elköltözött otthonról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„Én is 18 éves koromban hagytam el a szülői házat, úgy érzem, normális, hogy időben levált rólam. Kétnaponta persze hazajön, mert szüksége van anya főztjére és a szeretetére. Támogatom őt mindenféle formában, de az nagyon fontos, hogy megtanulja az önállóságot a mai világban. A fiam kiegyensúlyozott, boldog ember, aki nem feladatként tekint arra, hogy megálljon a saját lábán. Annak nagyon örülök, hogy hazajön karácsonyra és együtt lesz az egész család."