Gregor Bernadett: "Végre van időm arra, ami most körülöttem van!"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Szarvas Attila házasság Gregor Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett nyáron negyedszer ment férjhez, Szarvas Attilával állt oltár elé Bálványoson. Az élete azóta teljesen kerek lett.

Gregor Bernadett lubickol a házasságában, kicsit ki is kerekedett, ami nagyon jól áll a korábban mindig nádszálvékony színésznőnek. Csodás alakját pár hete a legfittebb magyar színésznő díjjal is jutalmazták.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Boldog vagyok, megtaláltam önmagamat, és a boldogságtól kicsit kikerekedtem. Törvényszerű lenne, hogy az új házasságomba egy új kisbaba is érkezzen, de nem görcsölök rá. Meglátjuk, lesz-e még gyerekünk, nem tagadjuk, szeretnénk egy kislányt. Most úgy érzem, hogy van időnk és energiánk arra, ami körülvesz minket, a kisgyerekre, a háziállatokra, egymásra. Ha jön, jön a baba, ha nem, akkor sincsen semmi" - osztotta meg velünk a színésznő, akinek 20 éves nagyfia, Bence már elköltözött otthonról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„Én is 18 éves koromban hagytam el a szülői házat, úgy érzem, normális, hogy időben levált rólam. Kétnaponta persze hazajön, mert szüksége van anya főztjére és a szeretetére. Támogatom őt mindenféle formában, de az nagyon fontos, hogy megtanulja az önállóságot a mai világban. A fiam kiegyensúlyozott, boldog ember, aki nem feladatként tekint arra, hogy megálljon a saját lábán. Annak nagyon örülök, hogy hazajön karácsonyra és együtt lesz az egész család."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.