VV Fanni édesanyja a villaszexről: "Nem ezt látta itthon a lányom"

ValóVilág7 szex VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha ennyit még nem szexeltek magyar valóságshow-ban, mint a ValóVilág 7-ben. Fanni és Dennis például meg sem próbáltak parancsolni a vágyaiknak, és a kezdetektől fogva rendszeresen a nyugiszobába vonulnak. Ám így csak társaik elől bújhatnak el, a nézők mindent látnak. Fanni édesanyja pedig kiakadt.

Ahogy már megírtuk, a ValóVilág 7 legerkölcstelenebbnek megválasztott szereplőjének édesanyja már a műsor kezdetétől lányáért aggódik, és rengeteget fogyott a stressztől. A legutóbbi napok történései és lánya megdöbbentő kijelentése pedig végképp elkeserítették.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Nem vagyok kíváncsi a gyerekem szexuális életére! Ha ilyen jelenetet látok a tévében, inkább elkapcsolok. Nem értem, hogy lehetnek ennyire gátlástalanok? Itthon azt látta, hogy a hálószobatitok az csak két emberre tartozik... És bevallom, félek attól, hogy nem azért teszi, mert megéli minden pillanatát, hanem mert úgy érzi, ezzel ő más lesz" - fakadt ki Fanni édesanyja, Katalin a Blikknek.

Kérdés, Fanni vajon miként tekint majd utólag a saját viselkedésére. A ValóVilág 3 egykori szereplője, Katka a BeleValóban arról beszélt, hogy a vad szexet Frenkie-vel utólag kínosnak élte meg. Így szexeltek ők 11 évvel ezelőtt.

Feltörték és kifosztották Baricz Gergő lakásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150103-feltortek-es-kifosztottak-baricz-gergo-x-faktoros-lakasat.htmlTöbb százezres kárt okoztak az X-Faktor felfedezettjének, Baricz Gergőnek. Szilveszteri fellépése alatt törtek be otthonába és fosztották ki azt.TV + Bulvár--ValóVilág7 - Robin Ádámot hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/bulvar/20150101-a-valovilag7-jatekaban-vv-robin-vv-adamot-hivta-ki-parbajra.htmlA Villa Ki MitTud második felvonásán a lakók gyönyörű rímekbe szedték gondolataikat, Dóri összemelegedett Éjjel-Nappal Budapest Lalival, majd Robin párbajellenfelet választott... és nem okozott meglepetést. TV + BulvárOrigoProvokatív "szegénységi fogadalmat" tett Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20141231-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ujevi-szegenysegi-fogadalmat-tett.htmlHa valaki, hát Berki Krisztián tudja, hogyan kell hergelni a jónépet. Most sajátos szegénységi fogadalmával sokkol, amit azért ne vegyünk annyira komolyan. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.