Elképesztő videó: a levegőbe dobálva rakja ki a 3 Rubik-kockát egy ügyes zsonglőr

levegő videó Rubik-kocka dobálás zsonglőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Rubik-kockát kirakni már hatalmas kihívás, de hármat egyszerre úgy, hogy közben a levegőben kell zsonglőrködni velük? Az alábbi videó főszereplője megmutatja, nem lehetetlen küldetés.

A máltai 89.7 Bay nevű rádióállomás Facebook-oldalán lettünk figyelmesek az alábbi felvételre, amelynek főszereplője úgy rak ki három Rubik-kockát, hogy közben lazán zsonglőrködik velük a levegőben. A nem semmi videót alább láthatod:

Az immár 41 éves Rubik-kocka mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, rekordjait sorban döntik meg a lelkes játékosok: tavaly óta egy Ottawa környéki 15 éves fiú jegyzi a fél kézzel leggyorsabb idő alatt kirakott kockát.

Nem csupán a Rubik-kocka az egyedüli a magyar játékok sorában: a Mandorla nevű logikai játékról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Kihagyhatatlan videó arról, milyen az igazi férfi - Kik és miért csinálták a filmet?http://www.life.hu/bulvar/20150106-az-igazi-ferfi-nem-ver-not-kampany-olasz-kampany.htmlSzenteste került fel és azóta tarol az interneten a Fanpage.it nápolyi hírportál saját készítésű videója a nők elleni erőszakról, amellyel a nők bántalmazása ellen kampányolnak Olaszországban. Ha eddig nem láttad, most itt az ideje megnézned.TV + BulvárOrigoÍme Shakira újévi videója: Szexi pasival, édes kisfiúval és gömbölyödő pocakkalhttp://www.life.hu/csalad/20150102-shakira-tunderi-ujevi-videot-osztott-meg-csaladjarol-es-gombolyodo-pocakjarol.htmlAhogy azt korában a Life.hu megírta, Shakira auguszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A szépséges énekesnő most pedig egy cuki videót is megosztott családjáról, és gömbölyödő pocakjáról.Család--Új rekord a Rubik-kocka kirakásábanhttp://www.life.hu/news/20140318-david-gilday-mike-dobson-duo-altal-kifejlesztett-robot-rekordteljesitmeny-alatt-rakja-ki-a.htmlAz emberektől egy robot vette át a Rubik-kocka kirakásának rekordját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.