Meghalt egy szépségkirálynő az ajándékba kapott zsírleszívástól

Forrás: Facebook/Catherine Cando -
plasztikai műtét zsírleszívás halál magánklinika Ecuador rendőrség ajándék szépségkirálynő orvos ingyen ügyvéd letartóztatás sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Cando először visszakozott a díja mellé nyert plasztikai beavatkozástól, az orvosok azonban meggyőzték, hogy szüksége van rá. Az életébe került.

Catherine Cando tavaly októberben nyerte meg a helyi szépségversenyt, ahol a Queen of Duran címe mellé egy autó, egy tablet és egy zsírleszívás is járt ajándékba. A 19 éves orvostanhallgató lánynak bátyja szerint az elején még esze ágában sem volt élni az ingyen kapott szolgáltatással.

Forrás: Facebook/Catherine Cando

Diéta helyett zsírleszívás?

Egy angol nő minden évben leszívatja a fölöslegesnek ítélt zsírpárnáit ahelyett, hogy diétázna - Joanne Allen történetéről korábban ITT írt a Life.hu Igaz, hogy a zsírleszívás eltünteti a bőr alatti zsírt, ettől még azonban nem leszel egészségesebb. A témáről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.