Így bosszantsd fel ellenségeidet pofonegyszerűen - Küldj nekik csillámot!

ellenség találmány csillámpor levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan népszerűségnek örvend a ShipYourEnemiesGlitter, azaz küldj az ellenségeidnek csillámport oldal, hogy Matthew Carpenter, a szolgáltatás kitalálója arra kér mindenkit, hagyja abba a rendelést. 

A szolgáltatás egészen egyszerű: 9,99 dollárért, azaz nagyjából 2700 forintért bárkinek küldhető egy borítéknyi teljesen haszontalan csillámpor. Mikor a szerencsés kiválaszott kinyitja a borítékot, mindenhol szétszóródik a csillám, amitől szinte képtelenség megszabadulni. Igazán bosszantó. Csillámporba borult a világ, ugyanis annyian jöttek rá az utóbbi időben, mennyire zseniális módszerrel idegesíthetnek fel valakit, hogy Carpenter, az oldal alapítója rengeteget túlórázik, hogy teljesíteni tudja a rendeléseket, nem is számított ekkora sikerre.

Csak az egyik melle 9 kiló! Íme, a világ legnagyobb szilikoncicijeihttp://www.life.hu/news/20150114-a-vilag-legnagyobb-mumellei-kilenc-kilosak.htmlValószínűleg nagyon fájhat Mayra Hills német modell háta. A hölgy ugyanis a világ legnagyobb szilikonmelleinek tulajdonosa. Megdöbbentő adatok következnek. News--Lusták, figyelem! Itt a forradalmi asztal, amellyel ágyból dolgozhatsz egész naphttp://www.life.hu/news/20150112-forradalmi-asztalt-alkottak-meg-japan-feltalalok-amellyel-agybol-dolgozhatsz-egesz-nap.htmlJapán feltalálók fejlesztették ki azt a forradalmi asztalt, amelynek segítségével szó szerint ágyból fekve dolgozhatsz egész nap.NewsOrigoNa ne! Az Instagram új sztárja egy csontváz, akit mindenképp követni kell!http://www.life.hu/news/20150112-egy-csontvaz-skellie-az-instagram-uj-sztarja-aki-ugy-viselkedik-mint-barmelyik-no.htmlAz Instagram tulajdonképpen a szépen megkomponált kávék, edzős fotók, szelfik, cuki kisállatok és fürdőző lábak otthona. Jól tudja ezt Skellie, a képmegosztó oldal legújabb sztárja is, aki bármelyik instagramos lány lehetne.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.