A koalák is tudják, milyen jó az eszkimópuszi

Forrás: MTI/EPA/Taronga Ausztrál Állatvédő Társaság -
puszi Ausztrália Taronga Zoo koala állatkert cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztőségében többen is odavagyunk Ausztráliáért. Irigykedtünk is kolléganőnkre, aki néhány hónappal ezelőtt több hetet a legkisebb kontinensen tölthetett és testközelből is megcsodálhatta a földkerekség legmókásabb állatait, a koalát, a vombatot és a kengurut. 

Nagyon-nagyon szeretheti egymást a sydneyi Taronga Állatkertben lakó két koalakölyök, Bai'yali és Holly. A zabálni való kis állatok nagyon meghitten dugják össze orrocskájukat, mi pedig annyira szeretnénk megsimogatni a bundácskájukat.

Forrás: MTI/EPA/Taronga Ausztrál Állatvédő Társaság

Reméljük, hogy a fentihez hasonló kolalaszerelem nem marad ki Jeremy - a tűzvészben megsérült kis állat - életéből sem.

A koalákon kívül egy másik ausztrál állat is a nagy kedvencünk. Ám ahogy koalát is maximum állatkertben láthatunk, nagy nehezen azt is feldolgoztuk, hogy soha, de soha nem tarthatunk vombatot sem.

Lepd meg magad cuki állatokkal - Nézegess filmeket, de még jobb, ha sétálsz egyet az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20140930-nezegess-cuki-allatos-videokat-vagy-menj-allatkertbe-kikapcsolodni.htmlSokszor, bármennyire is vágyunk rá, az életkörülményeink nem engedik meg, hogy állatot tartsunk. Ám nagyon sokszor megesik, hogy egy aranyos vagy vicces videóra bukkanunk, és ezeket meg is szoktuk osztani veletek.News--Cuki lakója lett a postaládánakhttp://www.life.hu/news/20140324-cinke-feszkelt-bele-a-postaladaba.htmlMegkapóan emberi fotóba botlottunk az interneten. NewsOrigoKenny, a vombat az internet új sztárjahttp://www.life.hu/news/20141229-kenny-vombat-az-internet-uj-sztarja-az-ausztral-reptile-parkban-el.htmlEnnél übercukibb, szuperédesebb és zabálnivalóbb már nincs is. Igen, ő Kenny, a vombatbaba... NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.