A világ legnagyobb DJ-i érkeznek az idei Balaton Soundra július 9-12 között, amelynek most is Zamárdi ad otthont. Bejelentették az első fellépőket és jó néhány változást.

Már megveheted a jegyed a 2015-ös Soundra, ráadásul akciósan! A részletekért kattints IDE!

Parádés sztár-csomaggal rukkolt elő első bejelentésében a MasterCard Balaton Sound. A most napvilágot látott nevek közt ott van például a világ elsőszámú DJ-jének választott Hardwell, a legrangosabb partihelyek sztárja, Nicky Romero, a Grammy díjas Afrojack és sokan mások.

Forrás: Facebook/Balaton Sound

Zamárdi marad

A hírek szerint 2020-ig biztos, hogy Zamárdiban marad a Sound, a helyszín azonban sokat változik. Megnő például a Party Aréna és teljesen átalakul a rendkívül népszerű Telekom Terasz.
Az idei évtől újabb vízre épült helyszínek, napozóteraszok, stégek, és az elektronikus zene különféle válfajait felvonultató színpadok, lounge bárok épülnek majd fel, ahol nemzetközi sztár dj-k is felbukkannak majd.

Limitált férőhellyel, magasabb komfortfokozattal és kiemelt szolgáltatásokkal immár VIP kemping is várja az érdeklődőket, emellett bővül a Sound vendégeinek fenntartott egyéb szálláshelyek száma is Zamárdiban és a környéken.

Az idei év egyik legjobb híre, leginkább a bérletesek számára, hogy megváltott belépőjükkel 5 "headlinert" láthatnak a nagyszínpadon, hiszen az elmúlt évektől eltérően idén már a nulladik napon beüzemel a nagyszínpad, és igazi világsztár érkezik a Balaton partjára. Nevét néhány héten árulják el.

Az eső nem számít

Tavaly nem kedvezett az időjárás a bulizóknak, sokat esett az eső. A szervezők azt ígérik, szilárd burkolatú közlekedési utakat építenek, valamint egy vízelvezető csatornarendszert építenek majd ki. Így az eső idén már tényleg nem számít.

/1407/Balat201471210832

Az első nevek

Elsőként jelezte, hogy érkezik a Soundra, az immár sorban másodszor is a világ legjobb Dj-jének kikiáltott, szemtelenül fiatal és sikeres holland titán, a több százezres rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell.

Szintén jön, a kivételes tehetségű, ambiciózus holland house-electro house DJ és producer, a bombasztikus trackjeiről, formabontó remixeiről ismert Nicky Romero.

Érkezik Zamárdiba a Grammy-díjas elektronikus zenész Afrojack, a nemzetközi electro house színtér holland csillaga, aki hangban és látványban ultragazdag szettel készül ismét átmozgatni hálás és felkészült közönségét.

További részletekért kattints IDE