Köszönjük, D. Tóth Kriszta! Másnaposan is megmutatta sminktelen arcát

másnaposság szelfi smink nélkül D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit sejtettük, hogy látunk még érdekes fotókat D. Tóth Krisztáról, mióta elindította a projektjét. Kriszta minden nap hivatalos Facebook-oldalára posztol magáról egy fotót - smink nélkül. Na, de mi van olyankor, ha az ember lánya másnaposan ébred?

"Nem kell storygálára menni ahhoz, hogy az ember másnapos legyen, elég egy barátunk születésnapját végigfröccsözni" - írja Kriszta a Negyven éve a Földön - szelfi challenge nyolcadik napján. A dolog persze ezzel nem ér véget, hiszen egy másnapos reggel borítja az amúgy sem mindig szépen megtervezett napirendet.

A lényeg, hogy olyan világban, ahol egyre inkább a külsőségekről szól minden, ahol sorra buknak le a sztárok a photoshoppolt szelfikkel, üdítő olyan őszinte ismert embereket látni, akik ezt be merik vállalni. Főleg ha magyar hírességekről van szó. Köszönjük ezt a fotót és az őszinteséget, D. Tóth Krisztának! Cserébe itt néhány jó kis tipp másnaposság ellen a Life.hu csapatától, szeretettel!

Ja, és egy kis Story-gála... Ne maradjon le azért senki.

/1502/Story20152873139

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.