Taylor Swift még csak nem is keresztezheti Katy Perry útját a Grammy-gálán

Forrás: AFP -
Katy Perry Grammy 2015 Taylor Swift vörös szőnyeg Grammy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű a Grammy-gála szervezőinek élete. Minden másodpercet pontosan meg kell tervezniük ahhoz, hogy bizonyos világsztárok még véletlenül se találkozzanak egymással.

Sem a bevonuláskor, sem az asztaloknál, sem pedig a színpad mögötti backstage-ben nem futhatnak össze bizonyos világsztárok - árulta el egy bennfentes informátor az US Weekly magazinnak. A szervezők mindent megtesznek, hogy a bonyolult eseteket olyan távol ültessék egymástól, amennyire csak lehetséges. Sőt, rajtuk múlik, hogy a világsztárok véletlenül se keresztezzék egymás útját a gála ideje alatt.

Forrás: AFP

Az például elképzelhetetlen, hogy Taylor Swift és korábbi barátnője, Katy Perry együtt pózoljanak a vörös szőnyegen. De Taylor Swift John Mayer közelébe sem ülhet se veled, se nélküled kapcsolatuk óta. De valószínűleg nem látunk majd közös szelfit Chris Browntól és Rihannától sem. Esetükre valószínűleg mindenki emlékszik.

/1502/_gy_b201529135114

Hogyan lett stílusikon Taylor Swift?

Idegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott az énekesnő az utóbbi években!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.