A Gáspár család elvesztette a motorját - Jimmyvel és Máté Péterrel búcsúztatják Győző mamáját

Forrás: facebook/Édes Éles -
temetés Gáspár Győző Gáspár Zsolt showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a család, de egész Nógrádmegyer gyászolja Gáspár Győző édesanyját. A virrasztáson háromszázan vettek részt, az asszonyt csütörtökön kísérik utolsó útjára. 

Szeretett édesanyját gyászolja Gáspár Győző. Az asszonynál néhány hónapja diagnosztizáltak tüdőrákot, küzdött, de szervezete nem tudta legyőzni a betegséget. Mari mamát - ahogy a család nevezi - március 12-én helyezik örök nyugalomra Nógrádmegyeren, a virrasztásos búcsúztatón háromszázan vettek részt.

Forrás: facebook/Édes Éles

"Az Úr abban is segített nekünk, hogy hazahozhattuk anyánkat, és itthon, szerettei körében csukhatta le a szemét örökre. Hétfőn este hatkor még erőt vett magán, Győzit, édesapámat és engem hívatott magához, és elbúcsúzott tőlünk. Arra kért minket, vigyázzunk egymásra. Ő mindig velünk lesz, fentről vigyáz ránk. Este kilenckor ment el. Háromszázan jöttek el virrasztani. A Gáspár család elvesztette a motorját. Ő volt az, aki felnevelt minket, aki az unokákat nevelte, aki kacsákat, csirkéket tartott, aki mindennap főzött nekünk. A nyilvánosságot mindig kerülte, de ő volt az, akire mindig számíthattunk. Arra kért minket, cigányzene ne legyen a temetésén, mert az neki szomorú. Zámbó Jimmyt és Máté Pétert szeretne hallani"mondta el a Borsnak Győzike testvére, Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.