Nemcsak a család, de egész Nógrádmegyer gyászolja Gáspár Győző édesanyját. A virrasztáson háromszázan vettek részt, az asszonyt csütörtökön kísérik utolsó útjára. 

Szeretett édesanyját gyászolja Gáspár Győző. Az asszonynál néhány hónapja diagnosztizáltak tüdőrákot, küzdött, de szervezete nem tudta legyőzni a betegséget. Mari mamát - ahogy a család nevezi - március 12-én helyezik örök nyugalomra Nógrádmegyeren, a virrasztásos búcsúztatón háromszázan vettek részt. 

Forrás: facebook/Édes Éles

"Az Úr abban is segített nekünk, hogy hazahozhattuk anyánkat, és itthon, szerettei körében csukhatta le a szemét örökre. Hétfőn este hatkor még erőt vett magán, Győzit, édesapámat és engem hívatott magához, és elbúcsúzott tőlünk. Arra kért minket, vigyázzunk egymásra. Ő mindig velünk lesz, fentről vigyáz ránk. Este kilenckor ment el. Háromszázan jöttek el virrasztani. A Gáspár család elvesztette a motorját. Ő volt az, aki felnevelt minket, aki az unokákat nevelte, aki kacsákat, csirkéket tartott, aki mindennap főzött nekünk. A nyilvánosságot mindig kerülte, de ő volt az, akire mindig számíthattunk. Arra kért minket, cigányzene ne legyen a temetésén, mert az neki szomorú. Zámbó Jimmyt és Máté Pétert szeretne hallani"mondta el a Borsnak Győzike testvére, Zsolt