A hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.

Az OK! magazin nem először próbálja emelni eladott példányszámait jól hangzó kamusztorikkal. Igen, ez a lap volt az, amelyik annak idején „elsőként" megírta Katalin hercegnő második terhességének hírét, majd azt, hogy ikreket vár.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kis György herceggel 2013-banForrás: AFP/Andrew Cowie

Természetesen, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, mindkettő kacsának minősült a későbbiekben. Most ennél is messzebbre merészkedtek: a lap amerikai változata szerint Katalin hercegnő megszült – legalábbis ez áll a magazin legfrissebb címlapján.

Ezt próbálta tovább tetézni a Life & Style azzal, hogy kislánynak adott életet az egyébként csak április második felére kiírt hercegné. Mi több, Katalinnak állítólag császármetszése volt, édesanyja már szinte rosszul van, annyira izgul lányáért és unokájáért, a kis György herceg pedig már találkozott is húgocskájával. Időközben maga a Kensington-palota is reagált a híresztelésekre egy egyszerű, ám annál határozottabb nemmel. Ennyit erről.

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból
Nem volt mindig a világ legjobban öltözött nője az egykori Kate Middleton - a Life.hu ITT mutatta meg, hogyan lett a középszerűnél is rosszabbul öltöző Katalinből Anglia legstílusosabb asszonya.