Nevetséges: Katalin hercegnő megszült egy amerikai lap szerint

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
példányszám Katalin2015 kamu terhesség Katalin hercegnő császármetszés kislány gyermek magazin kórház megszületés eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.

Az OK! magazin nem először próbálja emelni eladott példányszámait jól hangzó kamusztorikkal. Igen, ez a lap volt az, amelyik annak idején „elsőként" megírta Katalin hercegnő második terhességének hírét, majd azt, hogy ikreket vár.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg a kis György herceggel 2013-ban Forrás: AFP/Andrew Cowie

Természetesen, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, mindkettő kacsának minősült a későbbiekben. Most ennél is messzebbre merészkedtek: a lap amerikai változata szerint Katalin hercegnő megszült – legalábbis ez áll a magazin legfrissebb címlapján.

Ezt próbálta tovább tetézni a Life & Style azzal, hogy kislánynak adott életet az egyébként csak április második felére kiírt hercegné. Mi több, Katalinnak állítólag császármetszése volt, édesanyja már szinte rosszul van, annyira izgul lányáért és unokájáért, a kis György herceg pedig már találkozott is húgocskájával. Időközben maga a Kensington-palota is reagált a híresztelésekre egy egyszerű, ám annál határozottabb nemmel. Ennyit erről.

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból

Nem volt mindig a világ legjobban öltözött nője az egykori Kate Middleton - a Life.hu ITT mutatta meg, hogyan lett a középszerűnél is rosszabbul öltöző Katalinből Anglia legstílusosabb asszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.