Imádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. 

Hamarosan az Ének iskolája műsorvezetőjeként láthatjuk a TV2 képernyőjén Ördög Nórit, aki az Epizódnak mesélt arról, miként készül az új feladatára. Elárulta, nem lesz túl szigorú.

Forrás: TV2

"Nagyon szórakoztató műsornak tartom ezt a tehetséggondozó show-t. Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna. Maga a műfaj nem áll távol tőlem. Ahogyan az sem, hogy gyerekek vegyenek körül egy produkcióban, hiszen a pályafutásom a Kölyökklubban indult, amit aztán évekig vezettem. A műsorban nem leszek szigorú, hiszen ez egy játék, egy olyan show, ahol bár a gyerekek produkciója maximális fegyelmet, komolyságot és koncentrálást igényel, azért mégis minden a szórakoztatásról szól" - mondta el Nóri. 

A lap arra is kíváncsi volt, engedné-e majd gyerekeinek, hogy ehhez hasonló tehetségkutatóban elinduljanak:  "Mivel én sok ilyen jellegű produkciót és tehetségkutatót láttam közelről, nyilván oda fogok figyelni, hogy olyan szakemberek közé kerüljenek, akik őszintén és objektíven megmondják a véleményüket. Az egészséges kereteket mindenképpen be szeretném tartani, tehát nem 'sztárolnám túl' őket, de azért hagynám, hogy a szárnyaikat is bontogathassák" - fogalmaz Ördög Nóri.