A színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit!

Gwyneth Paltrow lelkesen csatlakozott Mario Batali sztárszakács felhívásához: a Food Bank Challenge-hez. A szakács arra kérte a sztárokat, hogy vásároljanak élelmiszert 29 dollár értékben, majd adományozzák az ételt a rászorulóknak.

Miért pont 29 dollár? Az Egyesült Államokban sok családnak ennyi konyhapénz jut egy hétre: ebből kell megoldaniuk az étkezésüket. New Yorkban egyébként 1,7 millió ember kap ekkora értékben ételbélyeget.

A színésznő, aki az egészséges életmód híve, csatlakozott a kezdeményezéshez, és persze rögtön posztolta is, hogy mit sikerült vásárolnia a megadott összegből. A sztár nem biztos, hogy pontosan megértette, miről van szó. Az élelmiszert ugyanis a rászorulóknak kell adományozni, de Gwyneth Paltrownak, aki drága kakaóval méregtelenít, nem sikerült egy rászoruló fejével gondolkodni. Ezen mondjuk nem csodálkozunk.

Forrás: Twitter/ Gwyneth Paltrow

A színésznő által összeválogatott élelmiszerekből egyébként össze lehetne hozni egy finom és egészséges vegetáriánus vacsorát, ami nagyon jó, de egy heti tápanyagot nem biztosít.