Jó szándékával csinált hülyét magából Gwyneth Paltrow

tápanyag adomány kezdeményezés élelmiszer felhívás Gwyneth Paltrow konyhapénz New York Mario Batali rászoruló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit!

Gwyneth Paltrow lelkesen csatlakozott Mario Batali sztárszakács felhívásához: a Food Bank Challenge-hez. A szakács arra kérte a sztárokat, hogy vásároljanak élelmiszert 29 dollár értékben, majd adományozzák az ételt a rászorulóknak.

Miért pont 29 dollár? Az Egyesült Államokban sok családnak ennyi konyhapénz jut egy hétre: ebből kell megoldaniuk az étkezésüket. New Yorkban egyébként 1,7 millió ember kap ekkora értékben ételbélyeget.

A színésznő, aki az egészséges életmód híve, csatlakozott a kezdeményezéshez, és persze rögtön posztolta is, hogy mit sikerült vásárolnia a megadott összegből. A sztár nem biztos, hogy pontosan megértette, miről van szó. Az élelmiszert ugyanis a rászorulóknak kell adományozni, de Gwyneth Paltrownak, aki drága kakaóval méregtelenít, nem sikerült egy rászoruló fejével gondolkodni. Ezen mondjuk nem csodálkozunk.

Forrás: Twitter/ Gwyneth Paltrow

A színésznő által összeválogatott élelmiszerekből egyébként össze lehetne hozni egy finom és egészséges vegetáriánus vacsorát, ami nagyon jó, de egy heti tápanyagot nem biztosít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.