Koltai Róbert színdarab Gubás Gabi Thália Színház Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselte a hétvégén bemutatott színdarab Koltai Róbertet, akivel még sohasem fordult elő, hogy hónapokig tanulta volna a szöveget. Fiatal partnernőjétől viszont teljesen el van ájulva.

A hétvégén mutatták be a Thália Színházban a Lev Tolsztoj Kreutzer-szonátá-ja alapján készült darabot, a Végállomás című krimit, amelynek egyik főszereplője Koltai Róbert. A színész partnernője Gubás Gabi, ők ketten remek párost alkotnak.

Koltai Róbert a Végállomás-ban Forrás: Csatáry-Nagy Krisztina

„Ez nagyon nehéz darab, nincs annál nehezebb, amikor egy kicsi stúdióban a közönséghez ilyen közel kell egy ekkora művet lazán és átélten végigvinni... Ezalatt a sok évtized alatt, amióta színész vagyok, ennyire nehezet még sohasem játszottam. Egy nagyszínpadon megoszlik a felelősség, itt viszont csak egymásba tudunk kapaszkodni. Jól érzem magam stúdió körülmények között, még ha nagy kihívás is. Hónapok óta tanulom a szövegemet, ami ritkán fordult eddig elő, annyira nehéz. Ebben a melegben, a közönség közelségében, a frissen tanult szövegben mindig ott van egy kis rizikó. Ma külön bejöttünk a bemutató előtt, hogy újból elpróbáljuk a darabot, ez a szöveg olyan, hogy mindig össze kell mondani. Bevallom, féltem is egy picit a premiertől, akkora a tét. Ha egy szót rosszul mond az ember, ha egyet ugrunk, akkor egy egész jelenetsor kimarad, és azt nem lehet helyrehozni. A tegnapi próbán közösen másztunk ki a bajból, egy végszó más volt, attól pár oldalt ugrottunk. Utána nagyon észnél kellett lenni, hogy legyen értelme a darabnak. A közönség semmit sem vett észre, a premieren viszont minden mondat benne volt, és lesz is innentől. Mert az ember megnyugszik ebben az őrületes darabban” – mesélte a bemutató után Koltai, aki teljesen odavan partnernőjétől.

Úgy érzem, Gubás Gabi személyében egy tökéletes partnerre találtam, már másodszor. Nem akarok jósolni, de úgy érzem, hogy Gabi valamikor a nemzet színésznője lesz, olyan különleges tehetség. Számomra ő a női Kern András, akivel jólesik játszani. Kernnel játszom a legtöbbet, 350-szer A miniszter félrelép-et, és 17 év után a 360. előadás fölött jár már a Balfácán. Gabiban a tehetségen túl hatalmas alázat van. Várja, issza az ember szavait, amitől én is jobb leszek, pláne, ha ilyen tehetséggel találkozom" – áradozott a színész, aki gimnazista kamaszként követett el őrültséget egy nőért.
„Nem vagyok nagy romantikus ember, kissrác koromban tudtam, hol lakik az a gimis lány, aki tetszett. A Szinva utca sarkán lestem éjjel, hogy felkapcsolja-e a villanyt” – nevetett Koltai.

Erdélyi Mónika elárulta, hogyan fogyott le 10 kilóthttp://www.life.hu/bulvar/20150413-tiz-kilot-fogyott-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika lefogyott, dögösebb, mint valaha! Az egykori műsorvezető gyönyörűbb, mint bármikor, és az önbizalom csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár, és a mosoly sosem tűnik el az arcáról. Elárulta, minek köszönheti az új külsőt! TV + BulvárOrigoStohl András visszatér a képernyőre!http://www.life.hu/bulvar/20150414-stohl-andras-jaszai-mari-dijas-szinesz-a-valas-cimu-sorozatban-lesz-lathato-majd-az-rtl-klubon.htmlVálás címmel indul új sorozat az RTL Klubon, amelynek főszereplője Stohl András lesz, aki sok év után tér vissza a csatornához.TV + Bulvár--Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterKözkinccsé tették Dobó Katáthttp://www.life.hu/bulvar/20150410-kozkinccse-tettek-dobo-katat-a-a-playboy-man-of-the-year-verseny-muzsajat.htmlHivatalosan is múzsa lett Dobó Kata, így új szerelmén, Anger Zsolton kívül is más férfi is múzsájaként tekinthet rá.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi: "Bízom benne, hogy egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében"http://www.life.hu/bulvar/20150412-toth-gabi-remeli-hogy-lesz-meg-x-faktor-mentor-most-a-zenei-karrierjere-koncentral.html2015-ben az RTL Klub nem indít X-Faktort, így Tóth Gabi sem ül mentori székben. Azt mondja, most a saját zenei karrierjére koncentrál. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.