Ahogy minden híresség, Rihanna is a Coachella fesztiválon bulizik a héten. A nagy fesztiváli hangulatban az énekesnő annyira elengedte magát, hogy azt hitte, senki sem látja – úgyhogy felszippantott egy kis port az orrába.

A Coachella fesztivála celebek legnagyobb bulija. A féktelen mulatozás vágya Rihannát is utolérte. Nem akarunk rosszindulatúak lenni, így nem mondjuk, hogy Rihanna, aki talán Leonardo DiCaprióval kavar, kokaint szippant fel ezen a videón. Inkább mindenki döntse el maga, mit csinál az énekesnő.

Egyébként egy korábbi Coachellán is nehéz helyzetbe került Rihanna: akkor mindenki azt gondolta, hogy füves cigi van az énekesnő kezében, ő pedig hosszan magyarázkodott, hogy nem így van. Valószínűleg újra ez lesz a forgatókönyv, és a celebnő azt fogja állítani, hogy csak az allergia kezdte ki az orrát.

Forrás: AFP
Kik buliznak 2015-ben a Coachellán?
A Coachella fesztivál a celebek gyűjtőhelye, így idén is rengeteg hírességet fedeztünk már fel a bulizók között. Ott van Leonardo DiCaprio, Brooklyn Beckham, és persze a legszebb topmodellek. De Madonna színpadi botrányát sem érdemes kihagyni.