Mit szívott fel az orrába Rihanna?

buli forgatókönyv Coachella kokain fesztivál füves cigi Leonardo DiCaprio Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden híresség, Rihanna is a Coachella fesztiválon bulizik a héten. A nagy fesztiváli hangulatban az énekesnő annyira elengedte magát, hogy azt hitte, senki sem látja – úgyhogy felszippantott egy kis port az orrába.

A Coachella fesztivála celebek legnagyobb bulija. A féktelen mulatozás vágya Rihannát is utolérte. Nem akarunk rosszindulatúak lenni, így nem mondjuk, hogy Rihanna, aki talán Leonardo DiCaprióval kavar, kokaint szippant fel ezen a videón. Inkább mindenki döntse el maga, mit csinál az énekesnő.

Egyébként egy korábbi Coachellán is nehéz helyzetbe került Rihanna: akkor mindenki azt gondolta, hogy füves cigi van az énekesnő kezében, ő pedig hosszan magyarázkodott, hogy nem így van. Valószínűleg újra ez lesz a forgatókönyv, és a celebnő azt fogja állítani, hogy csak az allergia kezdte ki az orrát.

Forrás: AFP

Kik buliznak 2015-ben a Coachellán?

A Coachella fesztivál a celebek gyűjtőhelye, így idén is rengeteg hírességet fedeztünk már fel a bulizók között. Ott van Leonardo DiCaprio, Brooklyn Beckham, és persze a legszebb topmodellek. De Madonna színpadi botrányát sem érdemes kihagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.