Szepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. 

Két könyvet is írt durva szextitkairól Szepesi Niki, ezzel keresett némi pénzt, azonban már két éve nem talált munkát. Mostanra sem lett jobb a helyzet.

Forrás: SuperTV2

"Amikor megjelent a könyv, hetekig hánytam, hasmenésem volt, pillanatok alatt lefogytam, és sokszor megeredt az orrom vére. Megviselt a nagy érdeklődés" - mondta a Borsnak az úszónő, akinek állítása szerint kiadója, az Ulpius ház egy teljes év bevételével adósa maradt. 

"Egy résznél sírtam el magam"
Amikor a könyvét olvastam, néha elszorult a torkom és tehetetlen dühöt éreztem. Előfordult az is, hogy felnevettem, de volt olyan is, hogy feltettem magamban a kérdést: vajon hol a jó ízlés határa?  Jó pár "miért"-et összegyűjtöttem, mert szerettem volna megérteni Őt, a szexmániást. - kezdi Szili Nóra az interjúját Szepesi Nikivel. Ezt elolvashatod ITT.

 Ráadásul nem csak a könyvből származó pénzt nem kapta meg, hanem még munkát sem talál Niki. "Nemrég tizenhárom helyre elküldtem az önéletrajzomat: virágkötőnek, asszisztensnek, recepciósnak. Egyedül egy önkormányzattól írtak vissza, hogy nem engem választottak. Gondolom, nem vették komolyan az önéletrajzomat. Vagy azt hitték, csak vicc. Pedig nincsenek nagy igényeim" - nyilatkozta csalódottan.