Nem talál munkát a Szepesi Niki, a szexbotrányt robbantó úszónő

Forrás: SuperTV2 -
botrányhősnő Szepesi Nikolett munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. 

Két könyvet is írt durva szextitkairól Szepesi Niki , ezzel keresett némi pénzt, azonban már két éve nem talált munkát. Mostanra sem lett jobb a helyzet.

Forrás: SuperTV2

"Amikor megjelent a könyv, hetekig hánytam, hasmenésem volt, pillanatok alatt lefogytam, és sokszor megeredt az orrom vére. Megviselt a nagy érdeklődés" - mondta a Borsnak az úszónő, akinek állítása szerint kiadója, az Ulpius ház egy teljes év bevételével adósa maradt.

"Egy résznél sírtam el magam"

Amikor a könyvét olvastam, néha elszorult a torkom és tehetetlen dühöt éreztem. Előfordult az is, hogy felnevettem, de volt olyan is, hogy feltettem magamban a kérdést: vajon hol a jó ízlés határa? Jó pár "miért"-et összegyűjtöttem, mert szerettem volna megérteni Őt, a szexmániást. - kezdi Szili Nóra az interjúját Szepesi Nikivel. Ezt elolvashatod ITT.

Ráadásul nem csak a könyvből származó pénzt nem kapta meg, hanem még munkát sem talál Niki. "Nemrég tizenhárom helyre elküldtem az önéletrajzomat: virágkötőnek, asszisztensnek, recepciósnak. Egyedül egy önkormányzattól írtak vissza, hogy nem engem választottak. Gondolom, nem vették komolyan az önéletrajzomat. Vagy azt hitték, csak vicc. Pedig nincsenek nagy igényeim" - nyilatkozta csalódottan.

Friderikusz: "Szerintem a boldogság születési rendellenesség"http://www.life.hu/bulvar/20150423-friderikusz-sandor-maganyos.htmlFriderikusz Sándor azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez pedig felnőttként sem változott meg. TV + BulvárOrigoBréking! Éden Gábor és Nóri majdnem szexeltek! http://www.life.hu/bulvar/20150423-eden-gabor-es-nori-az-eden-hotel-3-jatekosai-majdnem-szexeltek.htmlGábor és Nóri már a fiú beköltözésekor összemelegedtek a jacuzziban, és egyre inkább úgy áll Nóri szénája, hogy hamarosan szex is lesz a dologból. Egy majdnemszex már megvolt. TV + Bulvár--Berki nem tud leállni: megint a súlya miatt piszkálja Mónikáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-berki-krisztian-erdelyi-monikat-piszkalja-sulyaval.htmlBerki Krisztiánnak még úgy is sikerült beszólnia a műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem is tartózkodott a stúdióban.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÉden Bence máris megdöntötte az új lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150420-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-szexeltek.htmlÉden Bence nem bánkódott sokat Snjezana kiesése után, máris az egyik új lánnyal vigasztalódott. TV + BulvárOrigoRá sem lehet ismerni a Csillag születik győztesére - Igazi sármőr lett László Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20150421-laszlo-attila-a-csillag-szuletik-gyoztese-megnott.html2011-ben nyerte meg a székely László Attila a Csillag születik című tehetségkutatót. Akkor 15 éves volt, mostanra pedig kész férfi lett belőle! TV + BulvárOrigoNem akarják az Éden-fiúk Barbara "csoffadt" melleithttp://www.life.hu/bulvar/20150417-eden-barbarat-az-eden-hotel-3-jatekosat-utaljak.htmlSnjezi kiesésével új közellenség született az Édenben. Úgy tűnik, mindenki utálja Barbarát, ráadásul a kinézetével sincsenek megelégedve lakótársai. És a videóit még nem is látták...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.