Liptai Claudia megtörte a csendet - Gesztesi eddig eltitkolt gyerekéről beszélt

Forrás: Tv2 -
Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja, Friderikusz készülő új műsorában Gesztesi Károly bevallotta, hogy második feleségével, Nikivel megcsalta Liptai Claudiát, és az Áron nevű kisfiúnak is ő az apja. Most Claudia is megszólalt az ügyben. 

Gesztesi a nagy vallomása után a Story magazinban is meglepő kijelentést tett. Az újságírónak arra a kérdésére, hogy nem kellett volna-e ezt előbb Liptaival megbeszélni, a következőt válaszolta: "Én erről még nem tudok, és nem is vagyok hajlandó Claudiával beszélni."

Forrás: Tv2

Most Claudia is megtörte a csendet:

"Értem én, hogy Karcsi mondatai szenzációt jelentenek a sajtó számára, de nyilván azt nem gondolja senki, hogy ez számomra is újdonság. Remek viszonyban vagyunk, ő tökéletes apa. Egyik gyermekét sem hozná kellemetlen helyzetbe, ha nem beszéltük volna már meg ezt mindannyian családi körben. Panka imádja Áront, a kisöccsét, és én ennek igazán örülök, hiszen gazdagabb életük lesz egymás által is. Mindez a felnőttek története, a gyerekek semmiről sem tehetnek. A mi dolgunk csak annyi, hogy rájuk figyeljünk, és őket boldognak tudjuk"jelentette ki a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.