Meghalt a Ken babaként emlegetett fiú

Forrás: Facebook/ Celso Santebanes -
Celso Santebanes halál Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a 20 éves Celso Santebanes, akit Brazilia Ken babájaként emlegettek. 

Az egyik lábimplantátumának elfertőződése miatt ment kórházba a brazilok Ken babája. Ekkor diagnosztizáltak nála leukémiát.

Forrás: Facebook/ Celso Santebanes

16 évesen kezdett Kenné alakulni Celso, miután megnyert egy szépségversenyt hazájában. Többmillió forintot költött plasztikai műtétekre. Akkora sikereket ért el játékbaba-szerű külsejével, hogy hamarosan piacra dobták a Celso babákat.

Éppen, mikor egyre sikeresebb lett, derült ki leukémiája, amibe hamarosan bele is halt.

Ő a világ legijedősebb embere - Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.htmlEzt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették.News--A katmandui kislány, aki élő istenséghttp://www.life.hu/news/20150605-a-katmandui-kislanyt-samita-bajracharyat-elo-istensegkent-tisztelik-nepalban.htmlA nepáli hét éves Samita Bajracharyát az isten női energiájának megnyilatkozásának tartják, ezért királynőként és szentként tisztelik.News--Élet és halál között az elhunyt sportoló kisbabájahttp://www.life.hu/news/20150607-elet-es-halal-kozott-az-elhunyt-sportolo-jerry-collins-es-felesege-kisbabaja.htmlA pénteken elhunyt rögbijátékos, Jerry Collins és felesége kisbabája válságos állapotban van. News--Ez a véleménye Angela Merkelnek a Facebookrólhttp://www.life.hu/news/20150607-ez-a-velemenye-angela-merkelnek-a-facebookrol.htmlAngela Merkel egy pénteki konferencián gyerekek kérdéseire válaszolt. Szóba került a Facebook is.News--A Sziget és a VOLT fesztivál is csatlakozik a klímavédelmi kampányhozhttp://www.life.hu/news/20150606-a-sziget-es-a-volt-fesztival-is-csatlakozik-a-klimavedelmi-kampanyhoz.htmlGerendai Károly, a Sziget fesztivál és Lobenwein Norbert, a VOLT fesztivál vezetői is részt vesznek az elobolygonk.hu kampányban és támogatják az éghajlatvédelmi kezdeményezést - jelentette be Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában szombaton.NewsOrigoPizzából alkotott arcokat egy brit férfi – ez aztán a fejesfogáshttp://www.life.hu/news/20150605-pizzabol-alkotott-arcokat-egy-brit-ferfi-sztarokat-csaladtagokat-barkit-megformaz.htmlNathan Wyburn ételművész viccesnek tartja, ha édesapánk vagy édesanyánk netalán szerelmünk mosolyog ránk egy pizzán, mielőtt beleharapnánk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.