A Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.

Ha még emlékszel rá, Joey Potter, azaz Katie Holmes nem a Spielberg-mániás Dawson (James Van Der Beek), hanem Pacey (Joshua Jackson) karjaiban kötött ki a sorozat végén. Igaz, hogy mindkét fiúval volt valami kavarás a hat évad alatt, de mégiscsak Dawson volt az örök barát és lelkitárs, akit Joey nagy szerelmének vártak a rajongók. 

Forrás: Dawson's Creek

„Világos volt számunkra, hogy Joey és Dawson az, akiknek örökké együtt kell maradni. Kevin ( a sorozat egyik menedzsere) azonban egyszer csak felhívott, és azt mondta: meggondoltam magam” – mesélte Paul Stupin, a film készítője.

„Úgy éreztem, hogy ennek a tiniknek szóló filmnek jót fog tenni ez a csavar. Az őszinte dolgok néha meglepőek, én pedig valami valódit, életszagút akartam” – mesélte Kevin Williamson.

A film készítői egyébként a hétvégi ATX televíziós fesztiválon meséltek a sorozatról, ahol a Szívek szállodája szereplői is összegyűltek.

Így változtak meg a Dawson és a haverok sztárjai

A népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.