A színész drog- és alkoholproblémákkal küzdő fia, Chester félmilliós kárt okozott egy Gatwickhez közeli luxushotel szobájában.

Míg édesapja, Tom Hanks Budapesten forgatja legújabb filmjét, a Da Vinci-kód harmadik részét, addig 24 éves fiát, Chestert körözi a brit rendőrség.

Tom Hanks fiával, Chesterrel és feleségével, Rita WilsonnalForrás: Northfoto

A sztárcsemete ugyanis körülbelül félmilliós kárt okozott egy Gatwickhez közeli négycsillagos hotelben. A DailyMail információi szerint Chester, aki 16 éves kora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd, egy klub VIP részlegében szórakozott, szemtanúk szerint nagyon sokat ivott, ami miatt egyre ellenszenvesebben kezdett viselkedni.

Végül egy brit színészbarátjával és 3 lánnyal érkezett meg a hotelszobába. Miután a hölgyek visszautasították a közeledését, és követelése ellenére kábítószerrel sem tudtak szolgálni, dührohamot kapott: törni és zúzni kezdett a szobában, többek között a méregdrága LED-televíziót is kiszakította a falból, majd eltűnt. „Több ügynökséggel dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk és kihallgathassuk" - mondta el a sussex-i rendőrség szóvivője.