A színésznő életére teljesen rányomja bélyegét fia válása, ami botrányoktól sem mentes. A keddi tárgyaláson ugyan nem vett részt Pécsi Ildikó, mégis megviselték az ott elhangzott szavak.

75 éves művésznő, aki három éve nem láthatta unokáját fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla rossz viszonya miatt, tehetetlenül nézi, hogy nem tudnak megállapodni a válásról a gyerekek.

Pécsi IldikóFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A negyedévente zajló tárgyalások a botrányoktól sem voltak mentesek. Legutóbb például százmilliókat érő ingatlanokon ment a vita, amiket Csaba Pécsi Ildikó nevére írt. Ezek között van az a ház is, amelyben Pártos Csilla és fiuk, a 17 éves Csabi lakik. Erről az ingatlanról most sem tudtak megállapodni, a gyermekelhelyezésről azonban megszületett a döntés.

„Kizárólag a gyermekelhelyezésben egyezett meg ügyfelem és Pártos Csilla. Közös fiuk, Csaba a jövőben az édesanyával marad. A gyermektartásról szeptemberben tárgyalnak majd a felek, amikor várhatóan a válást is kimondják” – nyilatkozta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Szűcs Csaba ügyvédje.

Pártos CsillaFotó: Zih Zsolt/MTVA

A megegyezés ellenére a lap információi szerint ezen a tárgyaláson sem volt békés a hangulat. Miután felolvasták Pécsi Ildikó Pártos Csillához intézett levelét, méltatlan szavakkal illették a művésznőt, aki ezúttal megszólalt az ügyben.

„Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják” – nyilatkozta elcsukló hangon Ildikó.