Így nézett ki fotómodellként Balázs Klári

Forrás: Life.hu -
Balázs Klári fotómodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő régen fotómodellként is dolgozott, de elmondása szerint rettentően idegesítette az egész. Balázs Klári 16 évesen teljesen egyedül került fel Budapestre. 

Szülei, bár nagyon féltették, mégis megbíztak a fiatal lányban, és támogatták őt az énekesnői karrierjében. Balázs Klári 19 évesen még modellkedni is elkezdett, szerepelt: ékszer-, szemüveg- és kozmetikai reklámban, de visszamosolygott ránk divatmagazinok borítójáról is.

„19 évesen véletlenül kaptam ezt a lehetőséget, hogy fotómodell legyek. Arra volt jó, hogy akkor a borsos énekóráimat ki tudjam fizetni. Kellett a pénz, hogy megéljek, és hogy az énekórákat kifizessem. Tudtam, 164 centivel nem vagyok modell alkat, láttam, a kifutón milyen lányok futkosnak. Idegesített, zavart a fotózás, de a pénz, amit kaptam, kellett" - mondta el a TV2 stúdiójában a kortalan díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.