Drog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.

Hatalmas botránykönyvként harangozták be Holly Madison művét, a Down The Rabbit Hole-t, amely a Playboy-királyról, Hugh Hefnerről készült lerántani minden, makulátlannak cseppet sem nevezhető leplet.

Holly Madison és Hugh Hefner még 2007-ben - Ekkor még szent volt a békeForrás: AFP/Gabriel Bouys

Az egykori nyuszilány, aki ma egy 2 éves kislány boldog anyukája, a kötetben leírtak szerint soha nem érezte magát olyan rosszul az ágyban senkivel, mint Hefnerrel, akit egy manipulatív és szánalmas alaknak írt le, és annyira megviselte a Playboy-villában töltött időszak, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Végre maga a 89 éves Hefner is reagált a könyvben megjelent állításokra. "Életem során több csodálatos nőhöz kötöttek romantikus szálak, mint amennyit megérdemeltem volna. Sokan közülük továbbléptek, és boldog, egészséges, valamint tevékeny életet élnek, és a mai napig nagyon jó barátságban maradtam velük. Sajnos néhányan közülük úgy gondolták, újraírják a múltat, hogy a reflektorfényben maradhassanak. Ahogy a régi mondás is tartja: nem kedvelhet mindenki" - mondta el a US Weekly magazinnak a Playboy-mogul, aki állítólag több mint 1000 nővel bújt ágyba. A könyvben leírt további szaftos részletekért kattints ide!