Egy kórházi szemtanú és egy ismerős is arról vallott, mennyire megviselte Rékasi Károly anyukáját fia látványa. 

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. A legújabb hírek szerint Rékasit, a nagy fájdalmai miatt még altatásban tartják. A színész mamája összetörten azt mondta egy ismerősének, hogy szerinte rosszabb látványt nyújtott a fia, mint kedden, mert most már az egész testét látta. Tegnap reggel már próbálták ébresztgetni, de még nem jártak sikerrel, inkább hagyják, hogy kimenjen a szervezetéből a sok nyugtató és altató – írja a Blikk

Forrás: RTL Klub

„Láttam, amikor kedden késő este kitolták a műtőből; a fején nem volt kötés, csak a combját operálták. Mellette volt Gerda és egy másik, fiatalabb hölgy, valamint egy középkorú és egy idős asszony is megérkezett. Gondolom, az édesanyja és a színész testvére lehetett" – mondta a kórházban kezelt egyik beteg rokona.

A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt
A színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.