A világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.

A milliárdos republikánus jelölt, Donald Trump korábban botrányos választási beszédet mondott, amelyben a mexikói bevándorlókat sértegette. Ennek következményeként az NBC televízió petíciót nyújtott be, és aláírásokat gyűjt, hogy vegyék le a tulajdonában lévő Miss Universe műsort – írja a Bors.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Trump kijelentése miatt a show házigazdái egyszerűen kihátráltak, és még Shakira is felháborodását fejezte ki. Vajna Tímea rengeteg időt, és pénzt fektetett férjével a versenybe, aminek az idei győztese Nagy Nikolett lett. Ha a tévé nem közvetíti a döntőt, az sokak szerint nagyon rossz hatással lesz az egész üzletre, sőt a következő évek versenyeit is befolyásolhatja. Timi a Borsnak elmondta, ez átmeneti helyzet, és nem aggódik.

"Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a világ legnevesebb szépségversenyén, a Miss Universe-en, amelyet először 1952-ben rendeztek meg, 1972-től színes és káprázatos show-műsor keretében láthatja a közönség. A következő két hétben is folytatják a munkát, és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előretekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogyan azt terveztük" – mondta el a Miss Universe Hungary tulajdonosa.