Amerikai milliárdos tett keresztbe Vajna Tímeának

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
szépségverseny Miss Universe Vajna Tímea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.

A milliárdos republikánus jelölt, Donald Trump korábban botrányos választási beszédet mondott, amelyben a mexikói bevándorlókat sértegette. Ennek következményeként az NBC televízió petíciót nyújtott be, és aláírásokat gyűjt, hogy vegyék le a tulajdonában lévő Miss Universe műsort – írja a Bors.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Trump kijelentése miatt a show házigazdái egyszerűen kihátráltak, és még Shakira is felháborodását fejezte ki. Vajna Tímea rengeteg időt, és pénzt fektetett férjével a versenybe, aminek az idei győztese Nagy Nikolett lett. Ha a tévé nem közvetíti a döntőt, az sokak szerint nagyon rossz hatással lesz az egész üzletre, sőt a következő évek versenyeit is befolyásolhatja. Timi a Borsnak elmondta, ez átmeneti helyzet, és nem aggódik.

"Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a világ legnevesebb szépségversenyén, a Miss Universe-en, amelyet először 1952-ben rendeztek meg, 1972-től színes és káprázatos show-műsor keretében láthatja a közönség. A következő két hétben is folytatják a munkát, és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előretekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogyan azt terveztük" – mondta el a Miss Universe Hungary tulajdonosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.