Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapotáért nem párja, Nick Gordon a felelős - derült ki egy nemrég kiszivárgott telefonbeszélgetésből.

Nick Gordon azóta nem nyilatkozott a nyilvánosság előtt, hogy barátnőjét, Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták a fürdőkádjában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Miközben az egész család a 25 éves férfit okolja a néhai Whitney Houston lányának állapotáért, sőt, rendőrségi vizsgálat is indult ellene, kiszivárgott Gordon egy beszélgetése - írja a TMZ.

A férfi 3 héttel Bobbi Kristina kórházba szállítása után beszélt telefonon egy családtaggal, aki rögzítette az elhangzottakat. Ebben elmondja, hogy a most halálos ágyán fekvő 22 éves lány a tragédiát megelőzően nagyon sokat ivott és drogozott, 2 nappal előtte pedig autóbalesetezett.

Túllőtte magát, ember. Figyelj, azt elmondhatom, hogy örökké távol fogom magam tartani a fürdőkádaktól" - mondja Gordon a beszélgetésben. Amikor Krissy felébred, mindenkinek el fogja mondani az igazságot. És mindenki rohadt hülyén fogja magát érezni" - tette hozzá. Sajnos erre a legfrissebb hírek szerint nem sok esély van: bár felébredt a kómájából, gyógyszeres kezelését már nem folytatják tovább Bobbi Kristina Brownnak, állapota továbbra is változatlan, az orvosok véleménye szerint már soha nem lesz képes az önálló életre