Idegileg összeomlott Éden Nóri

Forrás: www.tv2.hu -
TV2 nemi erőszak erőszak játék valóságshow Éden Nóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. 

Stumpf Nóra képtelen elfelejteni, hogy játékostársa, Gábor szexre akarta kényszeríteni, majd azt, hogy a megalázó jelenetek adásba kerültek, és egy egész ország vitatkozott azon, hogy megérdemelte-e az ágybéli bánásmódot. Nóri azért döntött úgy, hogy most elmeséli, mit is gondol valójában a történtekről, mert talált egy ügyvédet, akinek a segítségével pert indított a csatorna ellen.

Az erőszakos jelenet levetítése után sokan felszólaltak, a csatorna először figyelmen kívül hagyta mindezt, ám később, amikor már valóságos lázadáscunami indult a műsor készítői ellen, a TV2 bocsánatot kért és belső vizsgálatot indított az ügyben. Egyesek szerint Nóri csak megjátszotta magát, mások pedig egyenesen azt állították, hogy a csatorna manipulálta a nézőket azzal, hogy egyes jeleneteket teljesen kivágtak az adásból.

Bocsánatot csak később, a sajtóközleményeken keresztül kértek, és pszichológus segítségét sem ajánlották fel. Szükségem lenne rá, de nem tudom kifizetni. Viszont ügyvédet fogadtam. Fel vagyok rá készülve, hogy darabjaimra fognak szedni, de nem is ez számít, hanem az, hogy mással hasonló ne történhessen meg” – magyarázta a napokban Nóra. Nóra és ügyvédje korábban próbált megegyezni a csatornával, végül pert indítottak.

Forrás: www.tv2.hu

A TV2 közleményt adott ki: a tévétársaság ez idáig is komolyan vette az ügy kezelését. A kezdetektől nyitott volt az érdemi párbeszédre, de csupán egyszer sikerült Nórával és ügyvédjével találkozni, ekkor kizárólag egy egyösszegű kártérítés merült fel, mint igény. Nem kérték a műsor későbbi adásainak megvágását, korlátozását, sem pszichológus segítségét, pusztán anyagi követelést fogalmaztak meg – bár akkor még azt sem tudták, milyen jogcímen. A most elhangzott komoly vádak és a szándékosan manipulatív, hamis állítások a TV2 számára károkat okoznak, ezért ha kell, bíróságon védik meg álláspontunkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.