Monacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokája

Forrás: NORTHFOTO -
esküvő Beatrice Borromeo Grace Kelly Pierre Casiraghi Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. 

A monacói rózsaszín palotában, privát szertartáson kelt egybe az olasz örökösnő és Grace Kelly unokája. Beatrice egy fehér, vintage Bentley-vel érkezett a Grimaldi Palotába. Hetven közeli családtag és barát vett részt a ceremónián szombaton.

Forrás: NORTHFOTO

Bár az esküvőt kisebb körben ünnepelték, a szertartás után hétszáz fős kertipartit rendeztek, amelyet Albert monacói herceg szervezett unokaöccsének, Pierre-nek.

Folklór táncosok, zene és jobbnál jobb ételek-italok várták az egybegyűlteket. Pierre mindenképp piknik stílusú lagzit szeretett volna, így ennek fényében kertben ünnepeltek.

Augusztus 1-jén a menyasszony hazájában, Olaszországban még nagyobb szertartást rendez a hét éve egymást szerető pár, Pierre és Beatrice. A Borromi-szigetekre utaztatják a vendégeket, a Maggiore tóhoz, ami Beatrice családjáé, és itt a friss házasok elmondják egymásnak fogadalmaikat egy vallásos ceremónia keretei között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.