Kárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijára

Kárász Róbert modell TV2 bugyi Mokka Voksán Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával.

A szűk, derékig sliccelt, vagy éppen csupa csipke, áttetsző estélyik alá találták fel a C-stringet, azaz a pánt nélküli bugyit. Ezt mutatta be a sejtelmesen áttetsző ruhát viselő Voksán Virág. Kárász Robi a ruhát elnézve kétkedett abban, hogy a DJ valóban visel-e alsóneműt.

"Biztos, hogy van rajtad?" – nevetgélt Robi, de a költői kérdésre nem érkezett válasz, csak sejtelmesen mosolyogtak a hölgyek.

Gáspár Virág virgácsai kommentlavinát indítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-gaspar-virag-gaspar-gyozike-lanyanak-labaira-kommentelnek.htmlGáspár Evelin húga, Győzike kisebbik lánya, Virág vasárnap ünnepelte 13 születésnapját. Készült róluk ünneplés közben egy családi fotó, ami nem sikerült a legelőnyösebbre. TV + SztárokOrigoDráma! Majdnem megölte menyasszonyát Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-shia-labeouf-megverte-baratnojet.htmlShia LaBeouf és barátnője Németországban összekaptak. Annyira, hogy a színész kezet emelt Mia Gothra. TV + SztárokAFP"Hamm, bekapta" - Megízlelték Horváth Éva egyik legnagyobb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-horvath-eva-modell-musorvezeto-hajat-megdezsmalta-egy-kecske.htmlHiába, aki istállóba jár, az extrém kalandok áldozatává válhat, így járt a modell is, akit előszeretettel nyalogattak a kecskék.TV + Sztárok--Boór Bettina: "Hűséges típus vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150726-190-balatonfuredi-anna-bal-gyoztese-boor-bettina-interju.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoSarka Kata kikapott Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-sarka-kata-kikapott-elete-elso-teniszmeccsen-ferjetol-hajdu-petertol.htmlKata újabb kihívás elé nézett, ám férje tudása kifogott rajta: egyelőre nem sikerült túlszárnyalnia Pétert. De, ami késik, nem múlik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.