Tragédia! Fiatalon elhunyt a sztársportoló

Forrás: Thinkstock -
halál tragédia Chiara Pierobon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utazás közben rosszul lett, és hamarosan meghalt a 22 éves kerékpáros. 

A női világkupa felé utazott csapatával Chiara Pierobon, a 22 éves olasz biciklistehetség. Németország felé menet rosszul lett, kórházba szállították, és hamarosan meghalt. Kiderült, halálát tüdőembólia okozta.

Forrás: Thinkstock
Sárgabarack-pálinkás karamell! Kihirdették az ország tortáját!http://www.life.hu/news/20150804-a-pannonhalmi-sargabarack-palinkas-karamell-lett-2015-ben-az-orszag-tortaja.html2015-ben Magyarország tortája a Pannonhalmi sárgabarck-pálinkás karamell torta lett, ami Szó Gellért salgótarjáni cukrász alkotása. Magyarország cukormentes tortájának pedig a Barackos buboréktortát választották, ami Vasloczki Orsolya műve.NewsThinkstockEgy szakaszon nem közlekedik a 3-a metróhttp://www.life.hu/news/20150804-az-m3-as-metro-nem-kozlekedik-kobanya-kispest-es-a-nagyvarad-ter-kozott.htmlPótlóbuszok szállítják az utasokat kedd délelőtt a 3-as metró vonalán Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között.News5 dolog, amitől te lehetsz az idei Sziget tökéletes BuddyGuide-jahttp://www.life.hu/news/20150802-buddyguide-azaz-sziget-fesztival-kalauz-castingot-tartunk-jelentkezz-hogy-ingyen-bulizhass-a.htmlÖsszeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!NewsOrigoJules Bianchi ma lenne 26 éveshttp://www.life.hu/news/20150803-jules-bianchi-ma-lenne-26-eves.htmlA fiatalon elhunyt Forma-1-es pilóta augusztus 3-án ünnepelné 26. születésnapját. News--Meghalt a 16 éves lány, miután megkéselték a melegfelvonulásonhttp://www.life.hu/news/20150803-meghalt-a-16-eves-lany-miutan-megkeseltek-a-melegfelvonulason.htmlBelehalt sérüléseibe vasárnap a jeruzsálemi melegfelvonulás elleni késeléses támadás egyik áldozata, egy 16 éves lány.NewsThinkstockA nap videója: pezsgő támadta meg a férfithttp://www.life.hu/news/20150803-pezsgo-tamadta-meg-a-ferfit.htmlNem tudtuk szó nélkül hagyni azt a videót, amelyben "a fagyi visszanyal" tipikus esete egy pezsgősüveggel valósul meg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.