Címlapon a Bobbi Kristina Brown halálos ágyán készült fotó

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
fénykép címlap lap halálos ágy Bobbi Kristina Brown újság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A National Enquirer magazin címlapra tette Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának nem sokkal a halála előtt készült fotóját. A képet a korábbi hírek szerint egy családtag készítette Bobbi Kristináról.

Ahogy a Life.hu is megírta, néhány héttel ezelőtt, nem sokkal Bobbi Kristina Brown halála előtt a lány egyik közeli családtagja fényképet készített a kómában fekvő lányról a kórházban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A fotót nyerészkedési céllal több lapnak is elküldték, egészen idáig azonban senki sem közölte az etikailag helytelenített képeket. A National Enquirer magazin azonban az augusztus 17-én megjelent legújabb kiadásának címlapjára tette a haldokló Bobbi Kristina Brownról készült felvételt. Aki kíváncsi rá, annak ajánljuk, keressen rá - mi itt, a Life.hu-n nem közöljük a képet.

Bobbi Kristina Brownt január végén találták meg eszméletlenül fürdőkádjában, közel fél éven át tartó küzdelem után július végén, mindössze 23 évesen halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.