Lefotózták halálos ágyánál Bobbi Kristina Brownt

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halálos ágy családtag nyerészkedés Bobbi Kristina Brown Bobby Brown haldoklás Whitney Houston fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint egy közeli családtag akart pénzt csinálni Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának haldoklásából.

Nyerészkedési céllal fotózta le a haldokló Bobbi Kristina Brownt egy családtag - jelentette a TMZ. A lap egyelőre nem tudja, ki volt az illetékes, aki lefényképezte őt kórházi ágyában, majd több lapnak is elküldte Whitney Houston és Bobby Brown lányának képét.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 22 éves Bobbi Kristina Brownt január végén találták meg eszméletlen állapotban fürdőkádjában. Bár a fiatal lány azóta felébredt kómájából, szakértők szerint soha nem lesz képes az önálló életre. Nemrég egy hospice központba szállították át, gyógyszeres kezeléseit abbahagyták és a lélegeztetőről is levették.

Whitney Houston mellé temetik el Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/news/20150703-whitney-houston-melle-temetik-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlEgyre romlik a néhai énekesnő 22 éves lányának állapota. A család a hírek szerint már felkészült a legrosszabbra.News--Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiasthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-enrique-inglesias-spanyol-enekest-letartoztattak-szabalytalan-vezetes-miatt.htmlNem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.TV + Sztárok--Egy utolsó vizsgálatra Chicagóba szállítják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150701-whintey-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-chicagoba-szallitjak-egy-utolso-vizsgalatra.htmlAhogyan arról a Life.hu korábban beszámolt, a család már kezd beletörődni Bobbi Kristina Brown állapotába, akit nemrég egy hospice központba szállítottak. Most apja egy utolsó vizsgálatra Chicagóba viszi a lányt, mielőtt lekapcsolják a gépekről. Dr. Life--És az megvan, amikor a dühös Rihanna egy köteg pénzt dob Stephen Hill arcába?http://www.life.hu/sztarok/20150701-a-duhos-rihanna-egy-koteg-penzt-dobott-a-bet-galan-a-programelnok-stephen-hill-arcaba.htmlIlyen a felidegesített Rihanna! Az énekesnő is ott volt a hétvégi BET-gála vendégei között.TV + SztárokOrigoSaját férje miatt haldoklik Bobbi Kristina Brown?http://www.life.hu/intim/20150626-bobbi-kristina-brownt-meglopta-es-bantalmazta-ferje-nick-gordon.htmlAz ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.IntimErzsébet királynő tanította az illő viselkedésre Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/sztarok/20150629-erzsebet-kiralyno-etikettre-es-illo-viselkedesre-tanitotta-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzot.htmlA brit autóversenyző első kézből kapott egy kis leckét etikettből: maga a királynő magyarázta el neki, hogy illik viselkedni az asztalnál!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.