halál leukémia Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő hajnalban elhunyt Czeizel Endre - közölte az orvos-genetikus lánya.

A tudóst hosszú, méltósággal viselt betegség után, életének 81. évében érte a halál - mondta Czeizel Barbara.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Czeizel Endrével 2014 szeptemberében közölték az orvosok, hogy kiújult a rákja. Azóta többször volt kórházban, júniusban már azt nyilatkozta, hogy hamarosan eldől a sorsa.

Czeizel Endre: „Csak az jöjjön el a temetésemre, aki engem szeret..."

"Mindig is sűrűn éltem, de biztos, hogy amikor az ember szembesül a ténnyel, miszerint meg vannak számlálva életének hónapjai, akkor az idő sokkal fontosabbá válik. Ugyanakkor minden napnak tudok örülni." – Olvasd el Szily Nóra interjúját!

Egy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20150810-robbie-williams-egy-egesz-emeletet-berel-a-budapesti-luxushotelben.htmlAz idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.NewsAFPTragikus baleset a Hungaroringen: meghalt egy versenyzőhttp://www.life.hu/news/20150809-halalos-baleset-tortent-a-gyorsasagi-motoros-alpok-adria-bajnoksag-hungaroringi-versenyen.htmlVersenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok-Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán - közölte az MTI.NewsThinkstockVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt a gyorsétterembőlhttp://www.life.hu/news/20150809-norvegiaban-kidobtak-a-vak-not-az-etterembol-mert-vakvezeto-kutyajaval-ment-be.htmlVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt és gyermekét egy gyorsétteremből Norvégiában. News--Rekordot döntött: 46 órán át ünnepelte születésnapját egy férfihttp://www.life.hu/news/20150809-46-oran-at-unnepelte-26-szuletesnapjat-egy-nemet-ferfi-ezzel-guinness-rekorder-lett.htmlSven Hagemeieré lett a világ leghosszabb szülinapja: a német férfi közel 2 napon át ünnepelhette 26. születésnapját.News--"Az embereknek így is el kell fogadniuk" - Szörnyű balesetben veszítette el lábát a lányhttp://www.life.hu/news/20150809-az-alton-tower-hullamvasut-baleset-egyik-tuleloje-eloszor-adott-interjut.htmlLeah Washington barátjával ült fel a Guinnes-rekorder Alton Tower egyik szerelvényére. Elmondása szerint a tragédia után minden megváltozott, most próbálja újratervezni életét.News--Folytatódik a brutális hőség: ma 37 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150809-folytatodik-az-augusztusi-kanikula-mar-37-fok-is-lehet.htmlAz ország túlnyomó részén 25 és 29 fok közötti napi középhőmérsékletre kell számítani - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.