Büszkén vállalta fiatal barátnőjét Ganxsta Zolee

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Ganxsta Zolee fesztivál Sziget2015 Sziget 2015 rapper kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnője társaságában bulizott a Sziget Fesztiválon a népszerű magyar zenész, aki ma már egyáltalán nem titkolja szerelmét a nyilvánosság elől. 

Zolee köztudottan egy nála jóval fiatalabb nővel jár együtt, akivel először a Fonogram-díjátadón mutatkozott együtt. Úgy tudjuk, a lány 25 év körüli, azaz 24 év korkülönbség van közte és a szabad szájú rapper között. Döglény már jó ideje külön van a feleségétől, akivel elmondása szerint ma is baráti kapcsolatot ápol. A zenész többször nyilatkozta, hogy semmiképp nem akar elszeparálódni a feleségétől, hiszen az együtt töltött évek emlékei mellett a kislányuk is összeköti őket. A 49 éves rapper új párját már a kislányának is bemutatta.

Ganxsta Zoli és fiatal barátnője Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kedves Ferenc az élet császára: ők voltak a legnagyobb magyar szívtipró leghíresebb hódításaihttp://www.life.hu/intim/20150811-kedves-ferenc-uzletember-a-legnagyobb-magyar-szivtipro-bodi-sylvi-es-debreczeni-zita-utan-most.htmlA milliárdos üzletember szereti a cukormadarakat, előszeretettel gyűri a lepedőt a magyar márkát képviselő celebmodellekkel. Bódi Sylvi, Debreczeni Zita után jelenleg Zimány Linda kedveskedik Ferencnek.Intim--Dúl a love Liptai Claudia és párja között - Együtt csapatták a Szigetenhttp://www.life.hu/intim/20150811-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szelemevel-adammal-csapatta-a-sziget-fesztivalon.htmlRobbie Williams koncertjén bulizott a műsorvezető és új szerelme, akik a színpad mellett táncoltak önfeledten.Intim--Kulcsár Edina nyilvánosan romantikázott párjávalhttp://www.life.hu/intim/20150810-kulcsar-edina-szepsegiralyno-nyilvanosan-romantikazott-parjaval-mateval.htmlA szépségkirálynő és szerelme, Máté már hat éve alkotnak egy párt, ennek ellenére ismerőseik szerint még mindig úgy turbékolnak, mint akik most szerettek egymásba.Intim--Ezek a legrosszabb munkák a Sziget Fesztiválon, de legalább ott lehetsz!http://www.life.hu/csalad/20150806-ezek-a-legrosszabb-munkak-a-szigetfesztivalon-de-legalabb-szigetelhetsz.htmlRengeteg ember dolgozik azon, hogy a Sziget Fesztiválon minden tökéletesen működjön. De valóban irigyeljük azokat a fiatalokat, akik „hivatalból” töltik az idejüket a Szigeten? Bemutatjuk a legrosszabb munkákat!CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÍme az 5 legmenőbb DJ a Szigeten - irány a Telekom Aréna!http://www.life.hu/kult/20150806-telekom-arena-program-es-fellepok-a-szigeten.htmlA Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!KultOrigoGanxta Zolee kameránk előtt pocskondiázta Robbie Williams-t: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-ganxta-zolee-kamerank-elott-pocskondiazta-robbie-williamset.htmlTúlzás lenne azt állítani, hogy a zenész megválogatta a szavait, amikor a Life.hu riportere Robbie Williamsről faggatta őt a Szigeten. Csúnya szavakban nem volt hiány...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.